Închide meniul

”Mai ieri mă antrenam cu Cristiano Ronaldo. Azi vând lapte din ovăz. Dar nu mă dau pe el!”

Cătălin Oprișan Publicat: 14 octombrie 2021, 15:11

Reclamă
”Mai ieri mă antrenam cu Cristiano Ronaldo. Azi vând lapte din ovăz. Dar nu mă dau pe el!”

Richard Eckersley (stânga), fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo. Azi vinde lapte din ovăz, iar portughezul continuă să zburde pe teren

În 2015, Oldham Athletic are meci cu Doncaster Rovers. Fundașul gazdelor se accidentează în minutul 71. Destul de grav. E momentul în care abandonează fotbalul început, cândva, la Manchester United. Povestea lui Richard Eckersley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îțit în viață în 1989, copilul a ajuns la Manchester United. Era atât de bun, încât, în februarie 2004, pe când abia adunase vârsta unui buletin de la noi, debuta pentru echipa Under-17, contra lui Manchester City. Accidentări peste accidentări, apoi, 2007, pasul spre echipa de rezerve. Debut în FA Cup, în 2009 și prima luptă adevărată, în Premier League, pe 27 ianuarie 2009, când l-a înlocuit pe Gary Neville, în minutul 71, într-o partidă cu West Bromwich Albion.

”La asta mă gândesc de ceva vreme, jur! Cristiano Ronaldo s-a întors la United și, ultima dată când a a fost acolo, eram și eu! Mă antrenam cot la cot cu el. Azi vând lapte din ovăz, mă prezint drept comerciant, iar el continuă să joace fotbal! E incredibil! Lumi total diferite!”, spune Eckersley.

”Dar nu mă dau pe el, nu vreau să schimb nimic din viața mea!”, a adăugat el pentru ”The Athletic”. ”Sunt fericit că am controlul asupra vieții și asta e tot ceea ce contează”. În 2015, a avut parte de acea accidentare gravă. ”Cei de la Oldham nu aveau nici bani, nici aspirații. Mă căsătorisem, aveam un copil mic, i-am spus soției că mă las. Banii pe care îi strînsesem ne ajungeau o lună, hai, poate un an”. Trecuse pe la Manchester United, patru partide, pe la Burnley, Plymouth, Bradford, Toronto FC New York Red Bulls, Bury FC și Oldham.

”Vrem să devenim cea mai tare rețea de distribuție a laptelui din Regat!”

”Acum avem propria casă, propria grădină, plantăm hrana de zi cu zi. E ca un sat fără străzi, o comunitate de 40 de persoane. Totul este vegetarian și sută la sută organic. Producem 25.000 de litri de lapte din ovăz pe lună în sticle de sticlă. Refolosim totul, aveam mare grijă de mediul înconjurător. 22 de angajați, chiar ne gândim să devenim, în cinci ani, cea mai mare rețea de distribuție a laptelui din Regatul Unit. Cine știe, poate vom ajunge, cândva, și în frigiderele celor de la Manchester United, nu?”

Reclamă

Zice asta fix în momentul în care Cristiano Ronaldo, cu naționala Portugaliei, a ajuns la 58 de hat-trick-uri în carieră…

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și