Închide meniul

Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya: „Mi-a fost dor, Şumudică s-a întors”. Cum i-a cucerit pe turci

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 8:33

Reclamă
Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya: „Mi-a fost dor, Şumudică s-a întors. Cum i-a cucerit pe turci

Marius Şumudică, o nouă înfrângere la Malatyaspor

Hepta

Marius Şumudică nu se deminte. După victoria cu 2-0 pe terenul celor de la Adana Demirspor, echipa pregătită de Vincenzo Montella şi cu Mario Balotelli în atac, antrenorul român s-a descătuşat. A făcut o nouă declaraţie de dragoste la adresa Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya

Mai mult, Marius Şumudică a lansat şi un avertisment. „Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a declarat antrenorul român la finalul partidei.

Yeni Malatya a scăpat de locurile care duc în liga a doua

Yeni Malatyaspor a bătut cu 2-0 după golurile marcate de Benjamin Tetteh, în minutul 36, și Simon Deli, în minutul 55. Graţie acestei victorii, Yeni Malatyaspor are 9 puncte şi este prima deasupra locurilor care duc în liga a doua, pe locul 16 din 20 de echipe.

Marius Şumudică, atacat de fostul translator

Marius Șumudică, noul antrenor la formația de primă ligă din Turcia, Malatyaspor, a fost atacat de un fost translator al său dintr-un mandat precedent. Oguzhan Erdogmuș, fostul translator al lui Șumudică, l-a acuzat pe acesta în presa locală că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și