Închide meniul

Ion Ţiriac dă marea lovitură în România! Planul uriaş al magnatului. S-a aflat când se va întâmpla şi unde va avea loc turneul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 14:02

Ion Ţiriac pregăteşte o mare surpriză fanilor tenisului din România. Magnatul vrea să readucă tenisul masculin în Bucureşti. Un apropiat al Simonei Halep a făcut dezvăluiri complete despre planurile miliardarului. Ţiriac vrea să organizeze cât mai curând un turneu ATP chiar în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac dă marea lovitură în România

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a dezvăluit când se va organiza turneul și unde se va desfășura. ”Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros. Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București”, a spus Hodor, conform digisport.ro.

Turnee de tenis pe bandă rulantă în România

Anunţul despre turneul pregătit de Ion Ţiriac vine la puţin timp după o altă veste mare pentru fanii tenisului din România. Ţara noastră va avea în acest an din nou un turneu în circuitul profesionist feminin de tenis din circuitul WTA. Este vorba despre Winners Open, de la Cluj-Napoca.

„Sunt extraordinar de încântat că vom avea un turneu WTA la Cluj! Este o oportunitate uriaşă atât pentru noi ca organizatori, cât şi pentru Cluj-Napoca şi mă bucur că facem parte din marea familie a tenisului profesionist. Am muncit mult în ultimul an la acest proiect. Winners Open va fi singurul turneu din Europa la începutul lunii august şi cred că va fi atractiv pentru foarte multe jucătoare de top.

Am depus foarte multă pasiune în proiectele din care fac parte, Winners Sports Club şi Sports Festival, iar acest turneu le uneşte şi le ridică ştacheta şi mai sus”, a declarat fostul jucător de tenis, Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open de la Cluj Napoca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și