Închide meniul

Măcel în Budesliga! Bayern a marcat 4 goluri în 7 minute împotriva lui Leverkusen: „Încercați să ne opriți!” Robert Lewandowski, gol superb cu călcâiul

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 18:05

Reclamă
Măcel în Budesliga! Bayern a marcat 4 goluri în 7 minute împotriva lui Leverkusen: „Încercați să ne opriți! Robert Lewandowski, gol superb cu călcâiul

Robert Lewandowski, gol superb cu călcâiul

Profimedia

Bayern a marcat 4 goluri în 7 minute împotriva lui Leverkusen

Prima repriză din Bayern – Leverkusen a foct spectaculoasă. Favorit la Balonul de Aur, Robert Lewandowski a avut nevoie de doar 4 minute pentru a deschide scorul. Superstarul polonez a marcat un gol superb cu călcâiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI REUȘITA DE SENZAȚIE

În minutul 30 a început un adevărat măcel, după ce campioana Germaniei a marcat 4 goluri în doar 7 minute. Lewndowski a reușit „dubla”, iar, imediat după, veteranul Muller a dus scorul la 3-0.

Serge Gnabry a avut și el o prestație de zile mari: a marcat două goluri în două minute.

Reclamă

„Încercați să ne opriți!”, s-au amuzat bavarezii pe Twitter, după prestația uluitoare a campioanei.

Anunț șoc în fotbalul mondial! Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen

Alertă la Bayern Munchen! Robert Lewandowski a cerut să plece de la campioana Germaniei. Polonezul și-a ales deja destinația.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski vrea să joace pentru Real Madrid, scrie as.com. Potrivit sursei citate, clubul de pe Bernabeu este prioritatea principală pentru vârful de 33 de ani.

„Lewa” ar fi dispus să accepte și un salariu mai mic ca să joace pentru Real Madrid. Sursa citată notează că transferul s-ar putea realiza chiar vara viitoare. Polonezul și-ar dori să-și demontreze talentul și în alt campionat de top, pe finalul carierei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și