Închide meniul

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif: „Avem un obiectiv clar!” Mesajul patronului giuleștenilor înainte de Dinamo – Rapid: „E în ADN-ul nostru!”

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 18:31

Reclamă
Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif: „Avem un obiectiv clar! Mesajul patronului giuleștenilor înainte de Dinamo – Rapid: „E în ADN-ul nostru!

Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid 2-1

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif

Victor Angelescu a decis soarta lui Mihai Iosif. Patronul Rapidului a anunțat că antrenorul va rămâne în continuare pe banca tehnică, iar obiectivul acestuia va fi salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toata istoria Rapidului așa a fost, nu cred că o să schimbăm noi ceva. Așa suntem noi, e în ADN-ul Rapidului, să îi batem pe cei mai buni și să pierdem cu cei mai slabi. Speram, nu pot să spun că mă așteptam, dar a fost o surpriză. Aveam încredere în băieți. Mi-a plăcut dăruirea băieților. Dar trebuie să ne motivăm la fel și cu celelalte echipe.

Când ne merge bine, toată lumea zice că ar trebui să ne batem la play-off la titlu și când ne merge rău toată lumea zice că o să retrogradăm. Noi avem un obiectiv clar, de rămânere în prima ligă și fără emoții. Nu avem alt obiectiv și nici nu o să-l schimbăm. Am încredere în Mihai Iosif, și eu, și Daniel Niculae, și nu se pune problema înlocuirii lui”, a declarat Victor Angelescu pentru sport.ro.

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Mihai Iosif, declarații „marcă înregistrată” înaintea derby-ului cu Dinamo

Rapid – CFR Cluj 2-0. Mihai Iosif voia să îl învingă pe Dan Petrescu cu scorul său favorit. „Îmi doream 1-0!”, a transmis antrenorul la finalul meciului.

„Încerc să mă adaptez. Parcă îmi doream să rămână 1-0, dar am reușit. Când am avut 2-0 asta mi-a venit în cap, meciurile cu Sepsi și UTA. Nu le-am oferit spații. Nu cred că am făcut meciuri slabe. Au fost neatenții. Ne-am motivat foarte bine azi. Avem o supramotivație. Ne respectăm adversarii.

Reclamă

Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat. Are cinci campionate. A fost și un mare internațional. Îi urez succes în Conference League. Trăim într-o lume capitalistă în care moralitatea nu își are locul. Vreau să eliberez toată presiune, tensiunea. Am simțit lipsa galeriei. Nu știu ce poate să se găsească. E viața oamenilor în joc, care e mai importantă decât acest joc.

Meciurile Rapid – Dinamo nu au favorită. Sunt meciuri de 1X2. Dinamo nu este în cea mai bună poziție. Leul rănit va da totul pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Iosif după Rapid – CFR Cluj 2-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și