Închide meniul

Kremlin Cup | Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Anastasia Potapova. „Îmi place la Moscova!”. Ce a spus când a fost întrebat despre câștigarea trofeului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2021, 18:37

Kremlin Cup | Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Anastasia Potapova. „Îmi place la Moscova!. Ce a spus când a fost întrebat despre câștigarea trofeului

Simona Halep, după victoria cu Gabriela Ruse

Profimediaimages

Halep a închis meciul în minimum de seturi, dar a avut emoții în actul secund. Adversara ei a câștigat trei game-uri la rând și a părut a fi capabilă să trimită confruntarea în „decisiv”. Campioana noastră și-a revenit la timp și a triumfat la Moscova. A recunoscut, la final, că se aștepta la un duel tensionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Kremlin Cup

Mulțumesc mult. A fost un meci dificil. Știam că va fi o luptă dură, chiar dacă am câștigat primul set ușor. Nu e ușor să îi returnezi, serviciul m-a ajutat mult azi„, a declarat Simona Halep imediat după meciul din manșa inaugurală.

„Simo” a fost întrebată, pe teren, dacă se gândește la câștigarea trofeului. În 2013 reușea să devină campioană în capitala Rusiei.

Este greu să mă gândesc la titlu în acest an, pentru că am fost accidentată. Orice e posibil, mă voi lupta. Îmi place la Moscova, sper să stau cât mai mult aici„, a precizat Simona.

Campioana nostră s-a calificat în turul secund, acolo unde va întâlni o altă jucătoare din Rusia. Se va duela cu câștigătoarea meciului Veronika Kudermetova (32 WTA) – Oksana Selekhmeteva (238 WTA).

Reclamă

Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4

Halep a profitat de lipsa de experiență a tinerei de 20 de ani și a cedat un singur game în primul set. Situația nu s-a schimbat nici în actul secund. Potapova s-a întrecut în duble greșeli și i-a permis Simonei să conducă cu 3-1. Favorita publicului a avut însă o revenire surprinzătoare și a restabilit egalitatea. Mai mult, a trecut la conducere!

Românca și-a revenit la timp și a profitat și de greșelile tinerei adversare. În cele din urmă, Halep nu și-a mai iertat adversara și a închis meciul cu 6-1, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și