Închide meniul
NEWS ALERT

Kremlin Cup | Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4. Început perfect la Moscova pentru campioana noastră! „Simo” s-a calificat în turul 2!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 16:40 / Actualizat: 25 martie 2023, 17:44

Kremlin Cup | Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4. Început perfect la Moscova pentru campioana noastră! „Simo s-a calificat în turul 2!

Simona Halep se află ppe locul 22 WTA

Profimediaimages

Kremlin Cup | Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4. Românca ajunsă pe locul 19 WTA a început perfect turneul WTA de la Moscova. Campioana nostră s-a calificat în turul secund, acolo unde va întâlni o altă jucătoare din Rusia. Se va duela cu câștigătoarea meciului Veronika Kudermetova (32 WTA) – Oksana Selekhmeteva (238 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a profitat de lipsa de experiență a tinerei de 20 de ani și a cedat un singur game în primul set. Situația nu s-a schimbat nici în actul secund. Potapova s-a întrecut în duble greșeli și i-a permis Simonei să conducă cu 3-1. Favorita publicului a avut însă o revenire surprinzătoare și a restabilit egalitatea. Mai mult, a trecut la conducere!

Românca și-a revenit la timp și a profitat și de greșelile tinerei adversare. În cele din urmă, Halep nu și-a mai iertat adversara și a închis meciul cu 6-1, 6-4.

Kremlin Cup | Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 6-4. Victorie pentru Simona Halep. S-a calificat în turul 2! 

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 5-4. Au reapărut greșelile în jocul rusoaicei! Halep a profitat și servește petnru câștigarea meciului!

Reclamă

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 4-4. Simona a reușit să își facă serviciul și să oprească asaltul Anastasiei.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 3-4. Probleme pentru campioana noastră. Potapova și-a găsit ritmul și are lovituri de senzație. A câștigat cel de-al treilea game la rând și a trecut, în premieră, la conducere!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 3-3. Revenire importantă a Anastasiei. Din păcate, Simona și-a pierdut serviciul și este egalitate în setul doi.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 3-2. Potapova nu renunță! Game la zero pentru rusoaică!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 3-1. Game Simona! În cele din urmă, s-a încheiat seria break-urilor. Pas important făcut de campioana noastră spre câștigarea meciului.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 2-1. Halep a câștigat din nou pe serviciul adversarei și a trecut din nou la conducere. A fructificat a 4-a minge de break! Multe erori în jocul ambelor sportive.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 1-1. Rebreak Potapova. Simona a făcut mai multe greșeli neforțate și a ratat șansa de a se distanța.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1, 1-0. Simona a început cu break actul secund. A fost ajutată și de cele trei duble greșeli ale rusoaicei!

Update: A început setul al doilea!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 6-1. Halep a câștigat primul set! A încheiat într-o manieră de mare campioană, cu un game la zero!

Reclamă

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 5-1. Break „Simo”. După 37 de minute, românca servește pentru câștigarea primului set!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 4-1. Un nou game pentru Simona! A 8-a favorită joacă din ce în ce mai bine. Anastasia a făcut o eroare incredibilă, a trimis mingea în fileu, și a izbucnit nervos. A dat cu racheta de pământ!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 3-1. Halep a trecut peste un moment dificil și și-a refăcut avantajul de două game-uri. Favorita publicului a avut 40-30, moment în care a făcut o dublă greșeală. Simona a forțat și, după o serie de lovituri spectaculoase, a făcut 3-1!

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 2-1. Rusoaica a reușit să își revină și a reușit imediat să câștige pe serviciul Simonei.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 2-0. Break superb reușit de româncă! A fost un game de mare luptă, închis de Halep din a 3-a încercare.

Update: Simona Halep – Anastasia Potapova 1-0. „Simo” a câștigat primul game, pe propriul serviciu!

Update: A început meciul!

Partida este a doua programată pe terenul central și va începe în jurul orei 17:10. Anastasia Potapova, 20 de ani, locul 77 WTA este şi ea beneficiară a unei invitaţii.

Simona Halep – Anastasia Potapova. Simo a câștigat singura întâlnire directă

Halep a câştigat singurul meci disputat în circuit cu viitoarea ei adversară, scor 6-4, 6-4, în turul I al turneului Gippsland Trophy, din luna februarie.

Dacă va trece de Potapova, românca va juca în optimi cu o altă rusoaică, Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, sau cu o sportivă venită din calificări.

Simona Halep: Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee

„Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.

Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo”, a anunțat Simona Halep la plecarea spre spre Moscova.

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA! Pe ce loc a ajuns după Indian Wells 2021

Simona Halep s-a prăbușit în topul mondial WTA în acest an. Nici situația celorlalte românce nu este mai bună. Simona Halep a coborât de pe locul 17 pe poziția a 19-a, cu 2.807 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

Poloneza Iga Swiatek a ieşit din Top 10 WTA, după ce săptămâna trecută a ocupat locul 4 WTA, cel mai bun din carieră. Ea este acum pe locul 11 WTA, cu 3.306 puncte, după ce a pierdut punctele aferente trofeului câştigat anul trecut la Roland Garros, care în 2020 a avut loc în octombrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Şi finalista Sofia Kenin din SUA a părăsit Top 10 WTA, după ce coborât de pe locul 8 pe 14, cu 3.130 de puncte. Tunisiana Ons Jabeur a devenit prima jucătoare arabă în Top 10 WTA, după ce a urcat de pe locul 14 pe 8, în urma calificării în semifinale la Indian Wells.

Fără să joace de la US Open, japoneza Naomi Osaka a urcat două poziţii, până pe locul 10 WTA. Câştigătoarea de la Indian Wells, spaniola Paula Badosa, a urcat în ierarhie de pe locul 27 pe 13, cu 3.248 de puncte, în timp ce finalista Victoria Azarenka din Belarus, de pe locul 32 pe până pe locul 26.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și