Închide meniul

Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo! Iuliu Mureşan a spus clar: „Nu mai intră în vederile antrenorului”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 19:10

Reclamă
Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo! Iuliu Mureşan a spus clar: „Nu mai intră în vederile antrenorului

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate după 12 etape. În acest context, după Gaz Metan – Dinamo 2-1, Mircea Rednic a renunţat la Constantin Nica şi Cătălin Ţîră. Mai mult, Iuliu Mureşan spune că sunt mai mulţi jucători pe care antrenorul îi evaluează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo

„Acum am avut o discuţie cu Mircea Rednic. Nu s-a hotărât nimic, dar nu intră în vederile lui Mircea Rednic. Poate sta doar la antrenamente. Îl apreciez şi acum pe Nica. E un băiat deosebit. Când a venit Bonetii mi l-a cerut pe Nica. Îl folosea mai mult ca translator. Sunt mai mulţi jucători pe care îi evaluăm.

Am făcut unele transferuri pe repede înainte, iar rata de greşeală era normal să fie mare. Când se schimbă antrenorul vine unul cu viziuni diferite. Am discutat cu Mircea Rednic şi convenim o decizie comună. Mircea Rednic propune şi eu cam sunt de acord cu el şi îmi dau acordul. Nu mă opun pentru că vreau binele echipei şi să ne îmbunătăţim lotul”, a spus Iuliu Mureşan, conform digisport.ro.

Iuliu Mureşan a vorbit despre situaţia lui Deian Sorescu

S-a speculat că ar fi probleme între Mircea Rednic şi Deian Sorescu. Iuliu Murşan spune că nu este nimic, dar că jucătorul trebuie să joace bine pentru a fi vândut de Dinamo în iarnă. „Nu e o problemă între Deian Sorescu şi Mircea Rednic. Nu s-au bătut şi nu face niciun jucător aşa ceva. E un capitol închis. Deian era foarte liniştit, îşi vede de treabă. Fotbaliştii au personalitate şi spun. Sunt convins că e conştient că trebuie să joace bine ca să se transfere la iarnă”, a explicat oficialul dinamovist.

Iuliu Mureşan a vorbit despre situaţia lui Florin Răducioiu, dar şi despre derby-ul de sâmbătă seara, cu Rapid. „Avem nevoie de foşti mari dinamovişti. Ajută prin prezenţa lor. Nu putem asigura un salariu foarte mare. Dinamo trebuie să bată pe Rapid dacă poate. Rapid stă mai bine ca noi, dar să vedem. Trebuie să vină momentul şi să obţinem o victorie, să ne descărcăm mental”, a încheiat oficialul dinamovist.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și