Închide meniul

Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo! Iuliu Mureşan a spus clar: „Nu mai intră în vederile antrenorului”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 19:10

Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo! Iuliu Mureşan a spus clar: „Nu mai intră în vederile antrenorului

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate după 12 etape. În acest context, după Gaz Metan – Dinamo 2-1, Mircea Rednic a renunţat la Constantin Nica şi Cătălin Ţîră. Mai mult, Iuliu Mureşan spune că sunt mai mulţi jucători pe care antrenorul îi evaluează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii pe care Mircea Rednic îi dă afară de la Dinamo

„Acum am avut o discuţie cu Mircea Rednic. Nu s-a hotărât nimic, dar nu intră în vederile lui Mircea Rednic. Poate sta doar la antrenamente. Îl apreciez şi acum pe Nica. E un băiat deosebit. Când a venit Bonetii mi l-a cerut pe Nica. Îl folosea mai mult ca translator. Sunt mai mulţi jucători pe care îi evaluăm.

Am făcut unele transferuri pe repede înainte, iar rata de greşeală era normal să fie mare. Când se schimbă antrenorul vine unul cu viziuni diferite. Am discutat cu Mircea Rednic şi convenim o decizie comună. Mircea Rednic propune şi eu cam sunt de acord cu el şi îmi dau acordul. Nu mă opun pentru că vreau binele echipei şi să ne îmbunătăţim lotul”, a spus Iuliu Mureşan, conform digisport.ro.

Iuliu Mureşan a vorbit despre situaţia lui Deian Sorescu

S-a speculat că ar fi probleme între Mircea Rednic şi Deian Sorescu. Iuliu Murşan spune că nu este nimic, dar că jucătorul trebuie să joace bine pentru a fi vândut de Dinamo în iarnă. „Nu e o problemă între Deian Sorescu şi Mircea Rednic. Nu s-au bătut şi nu face niciun jucător aşa ceva. E un capitol închis. Deian era foarte liniştit, îşi vede de treabă. Fotbaliştii au personalitate şi spun. Sunt convins că e conştient că trebuie să joace bine ca să se transfere la iarnă”, a explicat oficialul dinamovist.

Iuliu Mureşan a vorbit despre situaţia lui Florin Răducioiu, dar şi despre derby-ul de sâmbătă seara, cu Rapid. „Avem nevoie de foşti mari dinamovişti. Ajută prin prezenţa lor. Nu putem asigura un salariu foarte mare. Dinamo trebuie să bată pe Rapid dacă poate. Rapid stă mai bine ca noi, dar să vedem. Trebuie să vină momentul şi să obţinem o victorie, să ne descărcăm mental”, a încheiat oficialul dinamovist.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și