Închide meniul

Ce trebuie să facă Edi Iordănescu! Sfaturi pentru antrenor, în relaţia cu Gigi Becali: „Cu ce a greșit, dom’ne, Becali?”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 10:54

Ce trebuie să facă Edi Iordănescu! Sfaturi pentru antrenor, în relaţia cu Gigi Becali: „Cu ce a greșit, domne, Becali?

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali

Hepta

Edi Iordănescu ar fi avut mai multe conflicte cu patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Deşi are șase victorii consecutive în toate competițiile sub comanda lui Edi Iordănescu, dar asta nu este suficient pentru Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi pentru Edi Iordănescu

Patronul echipei a revenit cu declarații despre echipă în spațiul public, în ciuda clauzelor din contractul cu Edi Iordănescu. Este nemulţumit că jocul echipei sale nu se bazează pe posesie. Deşi este contestat de mai multe voci din fotbal, Gigi Becali are şi aliaţi. Printre aceştia, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

”Cu ce a greșit, dom’ne, Becali? Dacă nu-i place jocul, își spune și el părerea. N-a mai ieșit la televizor, a spus doar realitatea. Edi ar trebui să fie diplomat. Fără diplomație nu faci nimic în viață, oameni buni!

Edi o să stea cât are contract. Eu vă spun, Becali respectă contractele, vă spun eu. Eu îl laud de fiecare dată pe Edi, îmi place. E serios și e un antrenor bun. A avut de la cine să învețe, taică-su era un colos, nu sufla nimeni la el”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Statistica îl contrazice pe Gigi Becali

Deși Gigi Becali a transmis că este nemulțumit că FCSB nu are mai multă posesie, statistica demonstrează că, în mandatul lui Edi Iordănescu, echipa nu a fost în niciun meci inferioară la acest capitol.

Reclamă

FCSB, în mandatul lui Edi Iordănescu, rezultate și posesie:

FCSB – Sepsi 1-1 (posesie 60%-40%)
CFR Cluj – FCSB 4-1 (posesie 45%-55%)
FCSB – Dinamo 6-0 (posesie 63%-37%)
U Craiova 1948 – FCSB 0-1 (posesie 41%-59%)
FCSB – Academica Clinceni 3-2 (posesie 50%-50%)
Chindia – FCSB 0-1 (posesie 32%-68%)
FCSB – CS Mioveni 3-0 (posesie 64%-36%)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și