Închide meniul
BREAKING NEWS

Partida Farul – FCSB s-a amânat! Decizia de ultimă oră al celor de la LPF

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:39 / Actualizat: 27 octombrie 2021, 14:08

Reclamă
Partida Farul – FCSB s-a amânat! Decizia de ultimă oră al celor de la LPF

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Partida Farul – FCSB s-a amânat! Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal au luat decizia că meciul programat inițial duminică, de la ora 20:30, a fost amânat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Farul – FCSB, amânată din cauza cazurilor de COVID

Decizia LPF vine ca urmare a solicitării celor de la FCSB. Aceştia au cerut amânarea pentru că nu au la dispoziție 13 jucători valizi din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor. Vicecampioana a cerut amânarea joi, iar LPF a dat acum un răspuns afirmativ. Deocamdată nu se ştie când va fi reprogramată partida. Cele trei părţi, Liga, Farul şi FCSB caută acum o dată pentru disputarea partidei.

Forul urmează să decidă noua data de disputare a partidei, în funcție de datele care sunt libere în calendar. Conform regulamentului aflat în vigoare, meciul trebuie reprogramat la prima dată liberă disponibilă, însă nu mai devreme de șapte zile de la data în care a fost programat inițial, anunţă digisport.ro.

FCSB, decimată de COVID

Cei de la FCSB sunt pur şi simplu decimaţi din cauza cazurilor de COVID. Întreg staff-ul tehnic al vicecampioanei este infectat, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu. FCSB s-a bazat, pentru a reuși să amâne meciul, pe paragraful de regulament în care se specifică faptul că o echipă trebuie să aibă la dispoziție cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, la dispoziție pentru a putea juca un meci.

Cei de la Farul, însă, prin vocea președintelui Gică Popescu, au contestat poziția celor de la FCSB, dar nu au avut câştig de cauză, astfel că meciul va fi reprogramat ulterior de către cei de la LPF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 Simona Halep s-a retras în primul tur la Trophee Clarins. Românca a câştigat primul set cu Kessler, dar nu a mai putut continua 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și