Închide meniul
BREAKING NEWS

Partida Farul – FCSB s-a amânat! Decizia de ultimă oră al celor de la LPF

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:39 / Actualizat: 27 octombrie 2021, 14:08

Reclamă
Partida Farul – FCSB s-a amânat! Decizia de ultimă oră al celor de la LPF

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Partida Farul – FCSB s-a amânat! Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal au luat decizia că meciul programat inițial duminică, de la ora 20:30, a fost amânat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Farul – FCSB, amânată din cauza cazurilor de COVID

Decizia LPF vine ca urmare a solicitării celor de la FCSB. Aceştia au cerut amânarea pentru că nu au la dispoziție 13 jucători valizi din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor. Vicecampioana a cerut amânarea joi, iar LPF a dat acum un răspuns afirmativ. Deocamdată nu se ştie când va fi reprogramată partida. Cele trei părţi, Liga, Farul şi FCSB caută acum o dată pentru disputarea partidei.

Forul urmează să decidă noua data de disputare a partidei, în funcție de datele care sunt libere în calendar. Conform regulamentului aflat în vigoare, meciul trebuie reprogramat la prima dată liberă disponibilă, însă nu mai devreme de șapte zile de la data în care a fost programat inițial, anunţă digisport.ro.

FCSB, decimată de COVID

Cei de la FCSB sunt pur şi simplu decimaţi din cauza cazurilor de COVID. Întreg staff-ul tehnic al vicecampioanei este infectat, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu. FCSB s-a bazat, pentru a reuși să amâne meciul, pe paragraful de regulament în care se specifică faptul că o echipă trebuie să aibă la dispoziție cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, la dispoziție pentru a putea juca un meci.

Cei de la Farul, însă, prin vocea președintelui Gică Popescu, au contestat poziția celor de la FCSB, dar nu au avut câştig de cauză, astfel că meciul va fi reprogramat ulterior de către cei de la LPF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și