Închide meniul

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Kremlin Cup: „Am progresat!” Sportiva noastră, cu gândul la Transylvania Open

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 octombrie 2021, 20:50

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Kremlin Cup: „Am progresat! Sportiva noastră, cu gândul la Transylvania Open

Simona Halep se află ppe locul 22 WTA

Profimediaimages

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Kremlin Cup

Simona Halep, locul 18 WTA, ține capul sus după ce aventura în Moscova s-a încheiat. Chiar dacă a luptat eroic în al doilea set, sportiva noastră a fost eliminată de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după eșecul de la Moscova, sportiva noastră a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. „Moscova, mulțumesc pentru o săptămână grozavă, în care am progresat! Următoarea și ultima oprire a sezonului – Cluj!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

 

Simona Halep va participa la Transylvania Open

Simona Halep a fost învinsă la Kremlin Cup de Maria Sakkari, scor, 4-6, 4-6, și se pregătește pentru ultimul turneu al anului. „Simo” va participa săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat în sală, la Cluj-Napoca.

Reclamă

Sportiva noastră este principala favorită a turneului de la Cluj, la care vor mai participa jucătoare precum Emma Răducanu (22 WTA), Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA). Simona speră că va avea un duel de cinci stele cu campioana de la US Open.

Prima ediție a WTA Transylvania Open se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj Napoca. Vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate, terenul central și terenul 2, iar suprafața de joc este hard indoor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și