Închide meniul

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Sportiva noastră vine la Cluj și poate avea un duel de cinci stele cu Emma Răducanu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 octombrie 2021, 18:14

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Sportiva noastră vine la Cluj și poate avea un duel de cinci stele cu Emma Răducanu

Simona Halep, despre un posibil duel cu Emma Răducanu

Profimediaimages

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Kremlin Cup

Simona Halep a fost învinsă la Kremlin Cup de Maria Sakkari, scor, 4-6, 4-6, și se pregătește pentru ultimul turneu al anului. „Simo” va participa săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat în sală, la Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva noastră este principala favorită a turneului de la Cluj, la care vor mai participa jucătoare precum Emma Răducanu (22 WTA), Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA). Simona speră că va avea un duel de cinci stele cu campioana de la US Open.

„S-a amânat întâlnirea cu Emma, poate la Cluj. Doar ne-am salutat-o şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut că este extraordinar”, spunea Simona după Indian Wells.

Prima ediție a WTA Transylvania Open se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj Napoca. Vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate, terenul central și terenul 2, iar suprafața de joc este hard indoor.

Simona Halep, eliminată în sferturile de finală de la Kremlin Cup

Simona Halep – Maria Sakkari, 4-6, 4-6. Simona Halep a avut parte de o întâlnire extrem de grea! Sportiva noastră a luptat eroic, însă a fost eliminată.

Reclamă

Cele două jucătoare s-au întâlnit pentru prima dată, iar numărul 7 WTA a spus că se aștepta la un meci infernal cu marea noastră campioană.

“A prima dată când am jucat cu Simona Halep, dar știam la ce se mă aștept. În setul al doilea am avut o problemă, am avut 5-1 și am fost la un pas să fiu egalată. Mă bucur că am reușit să câștig în două seturi”, a declarat Maria Sakkari.

În urma parcursului de la Kremlin Cup, Simona va fi recompensată cu un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. După această competiţie, jucătoarea română şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
  • Sportiva noastră vine la Cluj și poate avea un duel de cinci stele cu Emma Răducanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și