Închide meniul

Cosmin Olăroiu, aproape de a semna ! Ofertă surpriză pentru Oli. Renunță la naționala României

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 8:13

Reclamă
Cosmin Olăroiu, aproape de a semna ! Ofertă surpriză pentru Oli. Renunță la naționala României

Cosmin Olăroiu, aproape de a semna

Hepta

Federația Română de Fotbal îl avea pe listă pe Olăroiu, alături de Ladislau Boloni sau Victor Pițurcă. Oli ar putea reveni în antrenorat după despărțirea de Jiangsu Suning, ce a avut loc în luna februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, ofertă din Golf

Cei de la UAE Kick susțin că fostul antrenor de la Al-Ain și Al-Ahly negociază cu clubul Sharjah (Emiratele Arabe Unite) acolo unde ar urma să îl înlocuiască pe Abdulaziz Al Yassi.

În campionat, Sharjah se află pe locul al cincilea, cu 12 puncte acumulate.

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat de hoţi

Cosmin Olăroiu tocmai a avut parte de o surpriză incredibilă. Poliţia din Dubai i-a recuperat ceasul care i-a fost furat cu o lună şi jumătate în urmă, pe străzile din Milano.

Fostul antrenor al lui Al Ain şi Al Ahli le-a mulţumit celor din poliţia din Dubai, asta după ce şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, iar trei suspecţi au fost deja arestaţi.

Reclamă

„Vreau să le mulţumesc celor de la poliţia din Dubai. Au recuperat ceasul furat. Au arătat că sunt profesionişti şi au demonstrat încă o dată că Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Oamenii trăiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam să îmi recuperez vreodată ceasul”, a spus Olăroiu.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și