Închide meniul

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat! „Clubul nu-l va lăsa pe un milion de euro la FCSB, știu sigur!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 13:02

Reclamă
Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat! „Clubul nu-l va lăsa pe un milion de euro la FCSB, știu sigur!

Gigi Becali, patron FCSB

Hepta

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat

David Miculescu este fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere, însă UTA Arad nu are de gând să îl cedeze sub un milion de euro. Anunțul a fost făcut de agentul Bogdan Apostu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a anunțat Bogdan Apostu.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, David Miculescu a evoluat în 12 meciuri pentru UTA Arad în acest sezon, reușind să înscrie 5 goluri.

EXCLUSIV | „Noul Belodedici”, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali

Grigore Turda (24 ani), fundașul lui FC Argeș, este un alt fotbalist aflat pe lista FCSB-ului. Acesta a oferit prima reacție despre interesul lui Gigi Becali.

În exclusivitate pentru AS.ro, fotbalistul poreclit „noul Belodedici” i-a transmis un mesaj patronului FCSB.

Reclamă

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și