Închide meniul

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat! „Clubul nu-l va lăsa pe un milion de euro la FCSB, știu sigur!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 13:02

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat! „Clubul nu-l va lăsa pe un milion de euro la FCSB, știu sigur!

Gigi Becali, patron FCSB

Hepta

  • Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat
  • Ce „perlă” din Liga 1 își dorește patronul FCSB

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru transferul mult visat

David Miculescu este fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere, însă UTA Arad nu are de gând să îl cedeze sub un milion de euro. Anunțul a fost făcut de agentul Bogdan Apostu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a anunțat Bogdan Apostu.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, David Miculescu a evoluat în 12 meciuri pentru UTA Arad în acest sezon, reușind să înscrie 5 goluri.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | „Noul Belodedici”, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali

Grigore Turda (24 ani), fundașul lui FC Argeș, este un alt fotbalist aflat pe lista FCSB-ului. Acesta a oferit prima reacție despre interesul lui Gigi Becali.

În exclusivitate pentru AS.ro, fotbalistul poreclit „noul Belodedici” i-a transmis un mesaj patronului FCSB.

Reclamă

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!