Închide meniul
Video

Grigore Turda, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali: „Mă bucură chestia asta!” Ce mesaj i-a transmis „noul Belodedici” patronului FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2021, 22:04

Grigore Turda, răspuns pentru Gigi Becali

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Grigore Turda, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali

Grigore Turda a ajuns pe lista lui Gigi Becali, iar prima reacție a fotbalistului nu a întârziat să apară. Fundașul este încântat de interesul FCSB-ului, însă nu se gândește la plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Fundașul lui FC Argeș are cu ce se mândri. Fotbalistul este poreclit „noul Belodedici”. „Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, a mai spus fundașul.

Cotat la 500.000 de euro pe site-urile de specialitate, Grigore Turda se luptă pentru cu FC Argeș pentru play-off în acest sezon. „Sunt de 3 ani jumate aproape, mă simt foarte bine, mă simt ca acasă. Mă bucur că am reușit să progresez atât eu, cât și echipa. Atunci când am venit eram în Liga a 2-a și acum ne batem la play-off-ul Ligii 1!”, a transmis apărătorul.

Reclamă

Grigore Turda, propus la FCSB

Gigi Becali caută un fundaş central, iar surpriza ar putea veni de la FC Argeş. Grigore Turda i-a fost propus finanţatorului de la FCSB de către oamenii învestiţi să găsească un jucător de postul problematic.

Conform prosport.ro, jucătorul se află şi în atenţia lui Mirel Rădoi, dar este greu de crezut că selecţionerul va risca convocarea fundaşului de 24 de ani pentru meciurile decisive cu Islanda şi Liechtenstein.

Turda îndeplineşte cele două condiţii la care Gigi Becali ţine foarte mult: să fie român şi să fie şi tânăr, pentru a putea fi vândut după ce îşi va face un nume la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anunţă că patronul FCSB le-a transmis colaboratorilor că nu îl ştie pe fundaş, dar că îl va urmări în următoarele meciuri, înainte să ia o decizie.

Jean Vlădoiu, preşedintele piteştenilor, este cel care l-a lăudat în mai multe rânduri pe fundaş. „Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează”, declara Vlădoiu, cu mai mult timp în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și