Închide meniul

Cine a eliminat-o pe FCSB din Cupă? CFR neagă implicarea: „Nu ne-a întrebat nimeni, oficial!” Răspuns pentru MM Stoica

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 8:30

Reclamă
Cine a eliminat-o pe FCSB din Cupă? CFR neagă implicarea: „Nu ne-a întrebat nimeni, oficial! Răspuns pentru MM Stoica

FCSB s-a săturat de sistemul cu play-off/play-out în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Pentru ca FCSB să amâne meciul cu Voluntari, ilfovenii au fi cerut ca și jocul lor cu ardelenii să fie decalat cu o zi. La urechile celor de la FCSB a ajuns zvonul că CFR a refuzat, iar Mihai Stoica i-a atacat pe clujeni. Marius Bilașco neagă implicarea echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR neagă implicarea în eliminarea FCSB din Cupa României

Conducătorul celor de la CFR susține că pe ei nu i-a întrebat nimeni dacă doresc să amâne partida cu Voluntari. „Nu ne-a întrebat nimeni oficial de mutarea meciului cu Voluntari. Nu am primit nicio solicitare de la nimeni. Era în folosul nostru ca adversarul să aibă un joc până la meciul cu noi, nu? Dar e un lucru care nu ține de noi. Dacă am fi primit-o, am fi analizat, deși programul etapelor era făcut de mai mult timp. Nu putem să influențăm cu nimic, nici n-am fost informați.

Noi am încercat să amânăm niște meciuri, atunci când jucam în Europa League, anul trecut, și am avut COVID, dar n-am avut succes. Eu nu comentez decizia în cazul lui FCSB, mă refer strict la CFR pentru că a fost asemănător cu ce e acum la ei”, a declarat Marius Bilașco la telekomsport.ro.

Marius Bilașco, răspuns pentru Mihai Stoica

Bilașco nu înțelege de ce Mihai Stoica a acuzat CFR și i-a răspuns managerului general de la FCSB. „Nu înțeleg ce a urmărit cu acea declarație Mihai Stoica, probabil să mute presiunea dintr-o parte în alta. Noi nu înțelegem ce legătură avem cu această poveste. Sper să se găsească soluții tocmai pentru a nu fi în situația de a avea jocuri care nu se pot desfășura, să nu avem suspiciuni.

Reclamă

Noi avem doar câțiva jucători care au avut acea perioadă de după boală și nu s-au vaccinat. Sunt 5-6, un număr foarte mic. Ei luaseră decizia de a se vaccina, trebuia doar să alegem data. Eu zic că am preîntâmpinat această situație. Nu elimini riscurile, dar sunt șanse mai mici să ai problemele de la FCSB. Am sfătuit jucătorii să se vaccineze și mulți au și făcut-o”, a mai spus Bilașco.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și