Închide meniul

Transylvania Open | Simona Halep a cerut intervenția medicilor în meciul cu Varvara Gracheva! Ce probleme a acuzat „Simo”

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 19:03

Reclamă
Transylvania Open | Simona Halep a cerut intervenția medicilor în meciul cu Varvara Gracheva! Ce probleme a acuzat „Simo

Simona Halep, probleme medicale la Transylvania Open

Profimediaimages

Simona Halep a făcut un prim set aproape perect împotriva Varvarei Gracheva. Fostul lider mondial a închis setul la 6-4, moment în care a acuzat probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a cerut intervenția medicilor la Transylvania Open

Halep a făcut semn către echipa medicală imediat după ce câștigat primul set cu Varvara Gracheva. Românca a acuzat probleme în zona lombară.

Simona Halep a cerut time-out medical și a mers la vestiare. Ulterior, românca a revenit pe teren și a continuat meciul.

Halep a fost „măcinată” de accidentări în 2021, motiv pentru care a ratat turnee importante precum Roland Garros, Wimbledon sau Jocurile Olimpice.

Simona Halep: „Mă simt stăpână pe corpul meu!”

Simona Halep era optimistă cu privire la situația ei medicală după primul meci de la Transylvania Open, scor 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse. „Simo” declara că se simte stăpână pe corpul său.

Reclamă

„A fost prima mea accidentare gravă, bine că n-a fost mai devreme, ci la 30 de ani. Nu am știut să gestionez bine, m-am grăbit pentru a juca la Wimbledon. M-am descurajat, recunosc, a fost un moment greu, nu știam dacă pot reveni la nivelul de astăzi.

Am o lună-două de când mă chinui, dar am început să simt terenul, să fiu sigură pe corpul meu, alerg. Când ți-e frică, nu poți fi 100%. Va fi greu să revin acolo unde îmi doresc, dar mă bucur că sunt din nou pe teren, aptă de joc”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă, dar a avut și alte probleme medicale, acuzând dureri la umăr sau spate.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și