Închide meniul

Transylvania Open | Simona Halep a cerut intervenția medicilor în meciul cu Varvara Gracheva! Ce probleme a acuzat „Simo”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 19:03

Transylvania Open | Simona Halep a cerut intervenția medicilor în meciul cu Varvara Gracheva! Ce probleme a acuzat „Simo

Simona Halep, probleme medicale la Transylvania Open

Profimediaimages

Simona Halep a făcut un prim set aproape perect împotriva Varvarei Gracheva. Fostul lider mondial a închis setul la 6-4, moment în care a acuzat probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a cerut intervenția medicilor la Transylvania Open

Halep a făcut semn către echipa medicală imediat după ce câștigat primul set cu Varvara Gracheva. Românca a acuzat probleme în zona lombară.

Simona Halep a cerut time-out medical și a mers la vestiare. Ulterior, românca a revenit pe teren și a continuat meciul.

Halep a fost „măcinată” de accidentări în 2021, motiv pentru care a ratat turnee importante precum Roland Garros, Wimbledon sau Jocurile Olimpice.

Simona Halep: „Mă simt stăpână pe corpul meu!”

Simona Halep era optimistă cu privire la situația ei medicală după primul meci de la Transylvania Open, scor 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse. „Simo” declara că se simte stăpână pe corpul său.

Reclamă

„A fost prima mea accidentare gravă, bine că n-a fost mai devreme, ci la 30 de ani. Nu am știut să gestionez bine, m-am grăbit pentru a juca la Wimbledon. M-am descurajat, recunosc, a fost un moment greu, nu știam dacă pot reveni la nivelul de astăzi.

Am o lună-două de când mă chinui, dar am început să simt terenul, să fiu sigură pe corpul meu, alerg. Când ți-e frică, nu poți fi 100%. Va fi greu să revin acolo unde îmi doresc, dar mă bucur că sunt din nou pe teren, aptă de joc”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă, dar a avut și alte probleme medicale, acuzând dureri la umăr sau spate.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și