Închide meniul

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă! De ce nu vrea nimeni să preia Dinamo: „Sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 14:42

Reclamă
Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă! De ce nu vrea nimeni să preia Dinamo: „Sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil, cu doar 8 puncte acumulate în 13 etape. Nu doar sportiv Dinamo stă rău. Sunt probleme şi mai mari la club. De aceea, echipa a fost obligată să intre în insolvenţă. S-au acumulat datorii foarte mari de către club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă

Dinamo joacă duminică, de la ora 17.30 în Liga 1, contra celor de la Sepsi. Mircea Rednic e cu gândul şi la problemele organizatorice de la club. Antrenorul a dezvăluit de ce e greu de crezut că un investitor va veni să finanțeze Dinamo.

Printre problemele semnalate de Mircea Rednic se numără inclusiv palmaresul și modul în care acesta ar fi împărțit între societățile care au deținut clubul de fotbal în ultimele decenii. ”Cred că sunt destui oameni care au bani și vor să investească în sport. Cu Dinamo, nu pierzi dacă investești. Dar nu în situația asta, când nu știi cine ce deține.

Nimeni nu vine la o echipă la care nu se vede clar care-s datoriile, care-i palmaresul, sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”, a explicat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Probleme şi cu stadionul Dinamo

Şi fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat în repetate rânduri că Dinamo va fi salvată în momentul în care se va construi noul stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare. Mircea Rednic, însă, a lăsat să se înțeleagă faptul că lucrările de demolare a actualei arene și, ulterior, de ridicare a noului stadion vor întârzia. ”Am înțeles că se fac demersuri, se iau aprobări, au zis prima dată în decembrie, acum februarie-martie-aprilie”, a spus Mircea Rednic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Patru neutralizări în 13 tururi 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și