Închide meniul

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă! De ce nu vrea nimeni să preia Dinamo: „Sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 14:42

Reclamă
Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă! De ce nu vrea nimeni să preia Dinamo: „Sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil, cu doar 8 puncte acumulate în 13 etape. Nu doar sportiv Dinamo stă rău. Sunt probleme şi mai mari la club. De aceea, echipa a fost obligată să intre în insolvenţă. S-au acumulat datorii foarte mari de către club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă

Dinamo joacă duminică, de la ora 17.30 în Liga 1, contra celor de la Sepsi. Mircea Rednic e cu gândul şi la problemele organizatorice de la club. Antrenorul a dezvăluit de ce e greu de crezut că un investitor va veni să finanțeze Dinamo.

Printre problemele semnalate de Mircea Rednic se numără inclusiv palmaresul și modul în care acesta ar fi împărțit între societățile care au deținut clubul de fotbal în ultimele decenii. ”Cred că sunt destui oameni care au bani și vor să investească în sport. Cu Dinamo, nu pierzi dacă investești. Dar nu în situația asta, când nu știi cine ce deține.

Nimeni nu vine la o echipă la care nu se vede clar care-s datoriile, care-i palmaresul, sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”, a explicat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Probleme şi cu stadionul Dinamo

Şi fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat în repetate rânduri că Dinamo va fi salvată în momentul în care se va construi noul stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare. Mircea Rednic, însă, a lăsat să se înțeleagă faptul că lucrările de demolare a actualei arene și, ulterior, de ridicare a noului stadion vor întârzia. ”Am înțeles că se fac demersuri, se iau aprobări, au zis prima dată în decembrie, acum februarie-martie-aprilie”, a spus Mircea Rednic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și