Închide meniul

FCSB – FC Argeș 2-1 | „Ne-am sufocat!” Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul provocat de Covid-19. „Am trecut prin momente foarte grele!” Ce a spus despre restanța cu Farul

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 23:09

Reclamă
FCSB – FC Argeș 2-1 | „Ne-am sufocat! Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul provocat de Covid-19. „Am trecut prin momente foarte grele! Ce a spus despre restanța cu Farul

Edi Iordănescu, după FCSB - FC Argeș 2-1

AS.ro

Edi Iordănescu: „Ne-am sufocat!”

„Echipa a câștigat pentru că a arătat caracter. Un adversar foarte bine organizat. Au fost lucruri de care ne-a fost teamă. Mă așteptam să intrăm greu în joc. Ne-am sufocat. N-am acoperit terenul într-o manieră coerentă. N-am avut calitate la construcție în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a fost altceva, cu toate că mă supără că am primit gol. Banca a intrat și a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe bancă trebuie să intre cu mintea limpede.

A fost dorință foarte multă, a fost poftă pentru fotbal. Am trecut prin momente foarte grele. Lucrurile se vor așeza și pentru noi”, a spus Edi Iordănescu, după FCSB – FC Argeș 2-1. 

Edi Iordănescu, despre restanța Farul – FCSB

Lovită de Covid-19, FCSB nu a disputat meciul din runda precedentă împotriva celor de la Farul Constanța. Potrivit regulamentului, echipa lui Gheorghe Hagi ar putea să câștige la masa verde, dacă invocă vreun motiv pentru care nu se poate prezenta la meci.  Edi Iordănescu e sigur că „Regele” n-ar apela la astfel de mijloace.

„Doar dacă se doreşte asta, dar la cum îi cunosc eu pe Gică Hagi şi Gică Popescu, ştiu că ei caută fotbalul, performanţa. Va fi un joc greu pentru noi, trebuie să arătăm din nou caracter. Nu depinde de mine, dar hai să adăugăm ceva. Nu cred că e foarte fair-play cum e construită regula asta. E un lucru pe care e imposibil să-l controlezi. Nu pot decât să spun că poate ar trebui revizuită această regulă”, mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

FCSB – FC Argeș 2-1

FCSB și FC Argeș s-au anihilat reciproc în prima repriză. Singurele faze notabile din primele 45 de minute au un penalty cerut de oaspeți și o ocazie a lui Keșeru, a cărui șut a fost respins din fața porții de Turda.

Meciul s-a animat după pauză. FC Argeș a deschis scorul în minutul 61, prin bulgarul Martin Raynov, care a înscris după o centare a lui Iasmin Latovlevici.

Piteștenii s-au bucurat însă doar câteva minute de avantaj. Octavian Popescu a egalat la prima atingere de balon, cu un șut din afara careului care l-a lăsat mască pe Greab. Apoi, doar trei minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris pentru 2-1, după o centrare a lui Valentin Crețu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a bifat astfel a șasea victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Edi Iordănescu e pe locul 3 în Liga 1, cu 27 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului CFR Cluj și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și