Închide meniul

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare! Dezvăluire uriaşă despre internaţionalul român după ultimul gol marcat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 10:19

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare! Dezvăluire uriaşă despre internaţionalul român după ultimul gol marcat

Meciuri tari în Europa League și Conference League

Profimedia

Olimpiu Moruţan e zeu în Turcia după ce a marcat pentru echipa antrenată de către Fatih Terim în meciul cu Gaziantep. A fost 2-0 pentru Galatasaray în ultima etapă din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare

Fanii turci nu se opresc din a-l lăuda pe Moruțan. Spun despre acesta că este cel mai bun playmaker pe care l-a avut echipa în ultimii ani, iar presa a descoperit că românul este un adevărat talisman pentru echipa Cim Bom Bom.

Galatasaray nu pierde atunci când Moruțan înscrie sau dă pasă de gol. Românul a fost decisiv în 4 meciuri, reușind 3 goluri și un assist. Astfel, Galata a obținut 10 puncte, 3 victorii și un egal, în partidele în care Moruțan a fost implicat în goluri, conform fotomac.tr.

Olimpiu Moruţan, comparat cu Sneijder

Turcii nu se opresc aici. Îl compară pe Olimpiu Moruţan cu Wesley Sneijder, fostul mijlocaș olandez. În primul său sezon în Turcia, Galatasaray nu a pierdut niciun meci în care el marca.

„Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare”, a declarat Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, la finalul partidei cu Gaziantep.

Reclamă

Moruțan a marcat în finalul primei reprize a meciului cu Gaziantep. Românul a profitat de o respingere nefericită a oaspeților și a deschis scorul la Istanbul. Din colțul careului, fostul jucător de la FCSB a plasat excelent cu stângul la „lung”, în plasa laterală! „O lovitură superbă!”, a punctat beIN SPORTS pe Twitter.

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari la Galatasaray în meciul cu Gaziantep. La oaspeți au început din primul minut Alin Toșca și Alexandru Maxim. Moruțan a fost înlocuit după 74 de minute, în timp ce Alex Cicâldău a fost integralist. De partea cealaltă, Maxim a jucat 77 de minute, iar Toșca a evoluat tot meciul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și