Închide meniul

Sedinţă de urgenţă la Dinamo! Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente de Mircea Rednic. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 16:36

Reclamă
Sedinţă de urgenţă la Dinamo! Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente de Mircea Rednic. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo

Hepta

„Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Mureşan, citat de fanatik.ro.

Deian Sorescu ar fi sărit la bătaie cu Mircea Rednic

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică… El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren… El are de pierdut.

A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. Vor veni și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, spunea Rednic, duminică.

Reclamă

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
Vezi toate știrile
Citește și