Închide meniul

Sedinţă de urgenţă la Dinamo! Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente de Mircea Rednic. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 16:36

Sedinţă de urgenţă la Dinamo! Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente de Mircea Rednic. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo

Hepta

„Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Mureşan, citat de fanatik.ro.

Deian Sorescu ar fi sărit la bătaie cu Mircea Rednic

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică… El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren… El are de pierdut.

A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. Vor veni și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, spunea Rednic, duminică.

Reclamă

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și