Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea! Nu s-a mai putut abţine şi a făcut totul public

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 17:48 / Actualizat: 31 octombrie 2023, 16:39

Reclamă
Ce a putut să facă femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea! Nu s-a mai putut abţine şi a făcut totul public

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Ce a putut să facă femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea! Valentina Pelinel s-a decis să arate tuturor că are parte de o căsnicie fericită alături de Cristi Borcea şi a făcut public totul. Vedeta a postat în mediul online o fotografie în care apare sărutându-se pătimaș cu soțul său, omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea

Imediat ce a postat fotografia respectivă, Valentina Pelinel a primit numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socalizare. Nu toate au fost pozitive pentru fostul fotomodel în vârstă de 40 de ani.

”Nu iti mai dau mult pana te trimite dupa Vidican in America”, ”Sunteti doi oameni care se iubesc enorm si asta este tot ce trebuie sa conteze!”, ”As zice și Prodanca ca e totul ok Și uite ca s a adeverit”, ”Ce urât! Astea se fac în privat mai ales la varsta lui”,

”Gataaa nu mai dureaza mult”, ”Când postez astfel de situații deja e pe final 😃vrei sa arăți cuiva, ceva!”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a Valentinei Pelinel după postarea făcută de aceasta.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, împreună de doi ani

În septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii. Milan, care a venit pe lume în anul 2016 şi Indira Maria și Rania Maria, gemenele care au venit pe lume în 2019. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Reclamă

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu pe care l-a lăsat pentru Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și