Închide meniul

Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă! De ce a plecat, de fapt, din ţară: A fost executat silit

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 9:06

Reclamă
Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă! De ce a plecat, de fapt, din ţară: A fost executat silit

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Hepta

Bănel Nicoliţă trăieşte o adevărată dramă. Fostul jucător al celor de la FCSB şi al echipei naţionale a României a ajuns dator vândut. Ar avea de plătit zeci de mii de euro. De aceea, ar fi plecat şi în străinătate, de teama interlopilor şi a cămătarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă

Ies la iveală noi detalii despre plecarea lui Bănel Nicoliţă. Nu se ştie sigur dacă fostul fotbalist se află în SUA sau Mexic. Zeci de mii de euro ar datora cămătarilor jucătorul preferat al lui Gigi Becali. Acesta a şi recunoscut faptul că lucrează în străinătate, dar că n-are nevoie de ajutorul nimănui.

Bănel Nicoliţă, probleme cu banii de anul trecut

Deşi spune că nu are probleme cu cămătaroo, se pare că totul a început de anul trecut. Fostul fotbalist a fost executat silit de doi dintre investitorii de la FC Făurei, clubul de fotbal în care Bănel Nicoliţă a investit aproape tot ce avea, anunţă cancan.ro. Împrumuturile pe bandă rulantă pe care le-a făcut Bănel Nicoliţă l-au dus pe fostul fotbalist în sapă de lemn.

Sursa citată mai spune că fostul fotbalist încheia contracte de împrumut din 3 în 3 zile. Datorită acestor lucruri, în noiembrie 2019, lui Bănel Nicoliţă i s-a deschis o acțiune în instanță, finalizată pe 10 decembrie 2019, cu executarea silită a lui Bănel. Dar aceasta nu este singura problemă. Se pare că și la începutul lui 2020 Bănel a fost cât pe ce să fie executat silit, de această dată de un alt bărbat care-l ajutase, însă instanța a respins acea cerere.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și