Închide meniul

Noi dezvăluiri despre Bănel Nicoliță: ”Oamenii ăia îi tot cereau bani!” Bărbatul ar fi fugit din țară din cauza interlopilor și cămătarilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 11:23

Noi dezvăluiri despre Bănel Nicoliță: ”Oamenii ăia îi tot cereau bani!” Bărbatul ar fi fugit din țară din cauza interlopilor și cămătarilor

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

Dorin Goian și Bănel Nicoliță au fost colegi ani de zile la echipa lui Gigi Becali și la echipa națională. Fostul fundaș nu crede că problemele lui Bănel Nicoliță sunt atât de grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N-aș lua în considerare varianta alarmistă a presei, ci l-aș crede pe Bănel, care a intervenit și a spus că e bine, sănătos, lucrează și n-are alte probleme. Mi se pare însă că a greșit foarte mult când a decis să se întoarcă la Brăila, în loc să rămână în București, unde i se deschideau alte oportunități. O grupă de juniori, prezențe pe la emisuni TV, vizibilitate” a spus Dorin Goian conform playsport.ro.

Dorin Goian a dezvăluit cum încercau niște muncitori să îi ia banii lui Bănel Nicoliță

Legat de problemele cu banii pe care le-ar avea Bănel Nicoliță, Dorin Goian și-a adus aminte de un episod din autocar.

Țin minte un episod de la lot. Mergeam cu autocarul, stăteam chiar în fața lui Bănel și, involuntar, am auzit un dialog pe care-l purta cu niște meseriași, angajați să-i ridice casa mamei, la Făurei.

Iar oamenii ăia îi tot cereau bani…Păi, nu v-am trimis acum două săptămâni x lei?…Știind că Bănel e la Steaua, la echipa națională, încercau să-i ia cât mai mult cașcaval.

Reclamă

El nu era la locul construcției, pesemne că nici nu desemnase pe cineva să supervizeze lucrările și-și făceau probabil de cap. Aia mi-a rămas în minte, că-l încalță grav cu banii! Sper să-i fie bine, să revină acasă. E un băiat grozav, un caracter puternic”, a mai spus Goian.

„Sunt plecat din ţară”. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor

Bănel Nicoliţă, fostul fotbalist al celor de la FCSB, ar trece printr-o perioadă foarte grea. S-a aflat că acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în Statele Unite ale Americii de frică, dar și pentru a încerca să facă rost de bani lucrând în domeniul construcțiilor.

Fostul fotbalist a ieșit la rampă şi vorbeşte despre zvonurile care au apărut în legătură cu el. Bănel Nicoliţă recunoaşte că a plecat din țară, dar neagă că ar avea probleme și datorii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și