Închide meniul

„A plecat de frică și că nu mai avea ce să mănânce!” Noi detalii despre fuga lui Bănel Nicoliță din România: „Și dacă îl caută cămătarii, ce?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 9:15

„A plecat de frică și că nu mai avea ce să mănânce! Noi detalii despre fuga lui Bănel Nicoliță din România: „Și dacă îl caută cămătarii, ce?!

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

Eu cred că a plecat și de frică și că nu mai avea ce să mănânce aici. Unde a avut, domne, zeci de mii? Se și cheltuiesc banii! Știți cum se duc? Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îți aducă banii înapoi, banii se duc foarte ușor, iar el s-a dus să muncească. Nu este de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Muncește, își câștigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reușești ori nu reușești și ești prăpădit toată viața că îți fuge și nevasta, cum s-a întâmplat la el, îți pleacă… copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găsești aici”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Dumitru Dragomir: „Dacă Bănel era preot, Gigi Becali îl făcea milionar”

Dumitru Dragomir e de părere că dacă Bănel Nicoliță se făcea preot, Gigi Becali îl îmbogățea.

Gigi Becali să le dea tuturor din istoria clubului bani? El dă la preoți și la biserici. Dar ar fi putut să se facă preot Bănel și atunci îl finanța Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui!

Și dacă îl caută cămătarii ce? (n.r. despre faptul că ar putea să îl angajeze la el, în domeniul construcțiilor) La mine trebuie să muncească și după trei zile fuge. În construcții, se muncește al dracului! E grea munca! Eu stau toată ziua pe șantier și văd, munca e grea pe șantier, stai în frig, stai în ploaie. E greu, Bănel a fost învățat cu altă viață, nu e viață de fotbalist asta”, a mai spus Dragomir.

Reclamă

„Sunt plecat din ţară”. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor

Bănel Nicoliţă, fostul fotbalist al celor de la FCSB, ar trece printr-o perioadă foarte grea. S-a aflat că acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în Statele Unite ale Americii de frică, dar și pentru a încerca să facă rost de bani lucrând în domeniul construcțiilor.

Acum, fostul fotbalist iese la rampă şi vorbeşte despre zvonurile care au apărut în legătură cu el. Bănel Nicoliţă recunoaşte că a plecat din țară, dar neagă că ar avea probleme și datorii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și