Închide meniul

Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă! De ce a plecat, de fapt, din ţară: A fost executat silit

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 9:06

Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă! De ce a plecat, de fapt, din ţară: A fost executat silit

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Hepta

Bănel Nicoliţă trăieşte o adevărată dramă. Fostul jucător al celor de la FCSB şi al echipei naţionale a României a ajuns dator vândut. Ar avea de plătit zeci de mii de euro. De aceea, ar fi plecat şi în străinătate, de teama interlopilor şi a cămătarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre drama lui Bănel Nicoliţă

Ies la iveală noi detalii despre plecarea lui Bănel Nicoliţă. Nu se ştie sigur dacă fostul fotbalist se află în SUA sau Mexic. Zeci de mii de euro ar datora cămătarilor jucătorul preferat al lui Gigi Becali. Acesta a şi recunoscut faptul că lucrează în străinătate, dar că n-are nevoie de ajutorul nimănui.

Citește și:

Bănel Nicoliţă, probleme cu banii de anul trecut

Deşi spune că nu are probleme cu cămătaroo, se pare că totul a început de anul trecut. Fostul fotbalist a fost executat silit de doi dintre investitorii de la FC Făurei, clubul de fotbal în care Bănel Nicoliţă a investit aproape tot ce avea, anunţă cancan.ro. Împrumuturile pe bandă rulantă pe care le-a făcut Bănel Nicoliţă l-au dus pe fostul fotbalist în sapă de lemn.

Sursa citată mai spune că fostul fotbalist încheia contracte de împrumut din 3 în 3 zile. Datorită acestor lucruri, în noiembrie 2019, lui Bănel Nicoliţă i s-a deschis o acțiune în instanță, finalizată pe 10 decembrie 2019, cu executarea silită a lui Bănel. Dar aceasta nu este singura problemă. Se pare că și la începutul lui 2020 Bănel a fost cât pe ce să fie executat silit, de această dată de un alt bărbat care-l ajutase, însă instanța a respins acea cerere.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și