Închide meniul

Karim Benzema, golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League! Francezul, reușită istorică împotriva lui Șahtior Donețk. L-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 20:20

Reclamă
Karim Benzema, golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League! Francezul, reușită istorică împotriva lui Șahtior Donețk. L-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Karim Benzema joacă la Real Madrid

Profimediaimages

Benzema l-a făcut astfel uitat pe Cristiano Ronaldo, cel care a fost autorul reușitelor 800, respectiv 900. Gonzalo Higuain, David Beckham și Guti sunt și ei pe o listă a marcatorilor unor goluri speciale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a înscris golul 1000 pentru Real Madrid în Liga Campionilor

Karim a avut nevoie de numai 14 minute pentru a da lovitura împotriva ucrainenilor. Vinicius Junior a contribuit decisiv la golul care a deschis scorul pe Santiago Benabeu. Brazilianul a profitat de o eroare a defensivei adverse și i-a pasat lui Benzema, care a înscris în poarta goală.

Real Madrid a devenit astfel primul club care ajunge la 1000 de goluri înscrise în cea mai importantă competiție europeană. Nicio echipă nu a câștigat de mai multe ori trofeul Ligii. Real a triumfat de 13 ori, ultima dată în 2018.

Reclamă

Benzema este într-o formă fabuloasă. A înscris de 9 ori în primele 10 meciuri ale sezonului din La Liga. A ajuns la 62 de goluri în UCL, capitol la care este depășit numai de doi jucători care au scris istorie la Real: Cristiano Ronaldo (105) și Raul (66).

Benzema – Mbappe – Haaland, tridentul la care visează Florentino Perez

Real Madrid pregăteşte o dublă lovitură cu care să formeze o nouă eră a „galacticilor”. Pe lângă Kylian Mbappe, care ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu, Erling Haaland este a doua ţintă a madrilenilor.

Astfel, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Florentino Perez a pregătit 151 de milioane de euro pentru afacerea „Haaland”. Suma include clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, comisionul lui Mino Raiola şi salariul pe primul an al atacantului, 36 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid va lupta pentru semnătura lui Haaland cu campioana Europei. Chelsea îl aşteaptă cu braţele deschise pe nordic şi Abramovich e pregătit să pună pe masă cele 75 de milioane de euro, cât reprezintă clauza din contract, din 2022.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și