Închide meniul

Karim Benzema, golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League! Francezul, reușită istorică împotriva lui Șahtior Donețk. L-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 20:20

Karim Benzema, golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League! Francezul, reușită istorică împotriva lui Șahtior Donețk. L-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Karim Benzema joacă la Real Madrid

Profimediaimages

Benzema l-a făcut astfel uitat pe Cristiano Ronaldo, cel care a fost autorul reușitelor 800, respectiv 900. Gonzalo Higuain, David Beckham și Guti sunt și ei pe o listă a marcatorilor unor goluri speciale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a înscris golul 1000 pentru Real Madrid în Liga Campionilor

Karim a avut nevoie de numai 14 minute pentru a da lovitura împotriva ucrainenilor. Vinicius Junior a contribuit decisiv la golul care a deschis scorul pe Santiago Benabeu. Brazilianul a profitat de o eroare a defensivei adverse și i-a pasat lui Benzema, care a înscris în poarta goală.

Real Madrid a devenit astfel primul club care ajunge la 1000 de goluri înscrise în cea mai importantă competiție europeană. Nicio echipă nu a câștigat de mai multe ori trofeul Ligii. Real a triumfat de 13 ori, ultima dată în 2018.

Reclamă

Benzema este într-o formă fabuloasă. A înscris de 9 ori în primele 10 meciuri ale sezonului din La Liga. A ajuns la 62 de goluri în UCL, capitol la care este depășit numai de doi jucători care au scris istorie la Real: Cristiano Ronaldo (105) și Raul (66).

Benzema – Mbappe – Haaland, tridentul la care visează Florentino Perez

Real Madrid pregăteşte o dublă lovitură cu care să formeze o nouă eră a „galacticilor”. Pe lângă Kylian Mbappe, care ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu, Erling Haaland este a doua ţintă a madrilenilor.

Astfel, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Florentino Perez a pregătit 151 de milioane de euro pentru afacerea „Haaland”. Suma include clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, comisionul lui Mino Raiola şi salariul pe primul an al atacantului, 36 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid va lupta pentru semnătura lui Haaland cu campioana Europei. Chelsea îl aşteaptă cu braţele deschise pe nordic şi Abramovich e pregătit să pună pe masă cele 75 de milioane de euro, cât reprezintă clauza din contract, din 2022.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și