Închide meniul

Război total pentru semnătura lui Deian Sorescu! Ce „colos” din Liga 1 a pus ochii pe „perla” lui Dinamo. Concurență serioasă pentru FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 20:30

Reclamă
Război total pentru semnătura lui Deian Sorescu! Ce „colos din Liga 1 a pus ochii pe „perla lui Dinamo. Concurență serioasă pentru FCSB

Concurență pentru semnătura lui Deian Sorescufer uriaș

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB, care a vrut să-l transferere pe Deian Sorescu și în vară, are concurență pentru semnătura „perlei” din Ștefan cel Mare. Pe fir ar fi intrat și Universitatea Craiova, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, urmărit de Universitatea Craiova

Deși Dinamo nu și-ar dori să-l lase pe Sorescu la altă echipă din Liga 1, oficialii „câinilor” ar alege ca dinamovistul să ajungă în Bănie decât la rivala de moarte, scrie sursa citată.

Sorescu n-ar fi singurul jucător important care pleacă de la Dinamo la Universitatea Craiova. Același lucru s-a întâmplat și cu Dan Nistor în ianuarie 2020, cel mai bun fotbalist dinamovist de la acea vreme.

Opțiunea numărul 1 pentru Deian Sorescu rămâne însă transferul în străinătate. Acest lucru i-ar conveni și lui Dinamo, care caută însă să obțină cât mai mulți bani de pe urmele jucătorului de 24 de ani.

Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente

Deian Sorescu a fost reprimit în lot de Mircea Rednic, după o şedinţă de urgenţă ce a avut loc sub supravegherea lui Iuliu Mureşan. Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că lucrurile au reintrat în normal şi că Sorescu s-a pregătit deja alături de colegi.

Reclamă

„Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Mureşan, citat de fanatik.ro.

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

Reclamă 4 / 0/3

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și