Închide meniul

Karim Benzema, prima reacție după golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League. „De asta suntem fericiți”. Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Șahtior

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 22:09

Reclamă
Karim Benzema, prima reacție după golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League. „De asta suntem fericiți. Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Șahtior

Real Madrid. convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimediaimages

Golul cu care Benzema a deschis scorul a fost unul special. A fost cel cu numărul 1000 reușit de Real Madrid în Liga Campionilor. Este prima echipă care atinge o astfel de bornă. Karim a avut o primă reacție, la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Karim Benzema după ce a înscris golul 1000 al lui Real Madrid în Liga Campionilor

A fost un meci dificil pentru noi. Adversarii erau foarte buni, dar am suferit cu toții pentru această victorie. Din acest motiv suntem foarte fericiți. Acum trebuie să ne gândim deja la următorul meci„, a declarat Karim Benzema, potrivit mundodeportivo.com.

Francezul a fost schimbat în minutul 79. A acuzat dureri după o intervenție asupra lui a fundașului dreapta de la Șahtior, Dodo.

A fost o lovitură, este vorba și de puțină oboseală, dar nu e nimic. Mă voi recupera bine pentru meciul de sâmbătă.

Este dificil să joci la fiecare trei zile, de aceea, uneori, nu putem evolua atât de bine. Este normal să fim și fluierați, fanii își doresc mereu să jucăm bine și să câștigăm„, a mai spus golgheterul lui Real.

Reclamă

Karim are cifre fabuloase în startul acestui sezon. În 14 meciuri a înscris 13 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Benzema a ajuns la 62 de goluri în UCL, capitol la care este depășit numai de doi jucători care au scris istorie la Real: Cristiano Ronaldo (105) și Raul (66).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și