Închide meniul

Karim Benzema, prima reacție după golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League. „De asta suntem fericiți”. Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Șahtior

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 22:09

Karim Benzema, prima reacție după golul 1000 pentru Real Madrid în Champions League. „De asta suntem fericiți. Ce le-a transmis fanilor după victoria cu Șahtior

Real Madrid. convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimediaimages

Golul cu care Benzema a deschis scorul a fost unul special. A fost cel cu numărul 1000 reușit de Real Madrid în Liga Campionilor. Este prima echipă care atinge o astfel de bornă. Karim a avut o primă reacție, la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Karim Benzema după ce a înscris golul 1000 al lui Real Madrid în Liga Campionilor

A fost un meci dificil pentru noi. Adversarii erau foarte buni, dar am suferit cu toții pentru această victorie. Din acest motiv suntem foarte fericiți. Acum trebuie să ne gândim deja la următorul meci„, a declarat Karim Benzema, potrivit mundodeportivo.com.

Francezul a fost schimbat în minutul 79. A acuzat dureri după o intervenție asupra lui a fundașului dreapta de la Șahtior, Dodo.

A fost o lovitură, este vorba și de puțină oboseală, dar nu e nimic. Mă voi recupera bine pentru meciul de sâmbătă.

Este dificil să joci la fiecare trei zile, de aceea, uneori, nu putem evolua atât de bine. Este normal să fim și fluierați, fanii își doresc mereu să jucăm bine și să câștigăm„, a mai spus golgheterul lui Real.

Reclamă
Citește și:

Karim are cifre fabuloase în startul acestui sezon. În 14 meciuri a înscris 13 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Benzema a ajuns la 62 de goluri în UCL, capitol la care este depășit numai de doi jucători care au scris istorie la Real: Cristiano Ronaldo (105) și Raul (66).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și