Închide meniul

Dennis Man, pe lista neagră la Parma. Antrenorul s-a convins de jucătorul român. „Nu stau la discuții!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 10:01

Reclamă
Dennis Man, pe lista neagră la Parma. Antrenorul s-a convins de jucătorul român. „Nu stau la discuții!

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Dennis Man nu a fost utilizat deloc în ultimele două meciuri ale Parmei, deși românul e cel mai scump jucător din Serie B, cotat la 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista neagră la Parma?

Maresca a lăsat de înțeles că fostul star de la FCSB nu are atitudinea potrivită la antrenamente. În schimb l-a lăudat pe Valentin Mihăilă, pe care l-a dat drept exemplu pozitiv.

Nu există un caz Dennis Man. Am făcut câteva schimbări în ultimele două meciuri, iar rezultatele au fost pozitive. Cum am mai spus, pentru mine contează foarte mult efortul depus în timpul săptămânii și cum îi văd eu pe jucători.

Nu stau la discuții pentru atitudinea greșită. Dacă atitudinea este bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greșită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea. Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a făcut loc, dar va veni şi momentul lui”, a spus Enzo Maresca, potrivit Parma Live.

Doar șase meciuri a bifat Dennis Man în acest sezon de Serie B, reușind să înscrie două goluri. Ultima reușită a românului a venit însă la jumătatea lunii septembrie. De cealaltă parte, Mihăilă are 10 meciuri și trei goluri și un assist.

Reclamă

Echipa celor doi români este abia pe locul 12 în Serie B, la șase puncte de primele două poziții, care asigură promovarea directă. Parma dă totuși semne de revenire, având două victorii în ultimele două etape, 1-0 cu Vicenza și 2-1 cu Cittadella.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Atacantul de 23 de ani a ajuns pe lista de transferuri a unei echipe din Serie A. Este vorba de Sampdoria, grupare care încearcă să evite retrogradarea. După primele 11 etape ocupă locul 16. A pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din campionat și are numai 9 puncte.

Românul este pe placul lui Roberto D’Aversa, anunță jurnaliștii italieni. Antrenorul Sampdoriei l-a urmărit cu atenție încă din perioada în care Man îmbrăca tricoul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Pe listă este extrema Dennis Man. Jucătorul a fost adus în Italia de Parma, în luna ianuarie, de la Steaua (n.r. FCSB), cu o sumă importantă. D’Aversa îl știe din România. Are o bună calitate fizică, este foarte bun în atac, se retrage și șutează bine. Rămâne de văzut ce pretenții sunt pentru a-l lăsa să plece„, anunță jurnaliștii de la genova24.it.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și