Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 3-0 | „Ne-au făcut viață grea”. Dan Petrescu, prima reacție după victoria la scor de neprezentare: „Dinamo nu va retrograda cu Mircea Rednic”. Ce a spus despre lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 21:11

Reclamă
Dinamo – CFR Cluj 3-0 | „Ne-au făcut viață grea. Dan Petrescu, prima reacție după victoria la scor de neprezentare: „Dinamo nu va retrograda cu Mircea Rednic. Ce a spus despre lupta la titlu

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

Dan Petrescu a ținut să laude jocul adversarei, chiar dacă jucătorii săi au obținut un succes categoric. Este sigur că aceasta nu este adevărata față a lui Dinamo și că rezultatele alb-roșiilor vor fi altele după pauza competițională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacție după Dinamo – CFR Cluj 3-0

Scorul e puțin aspru. Dinamo nu mai e cea de dinainte când avea mulți copii. Ne-au făcut viață grea. Scorul nu arată ce a fost pe teren. Pentru mine 2-0 e cel mai dificil scor din fotbal, noi am avut noroc. Sunt foarte mulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor. Cred că a fost cel mai bun meci în campionat de când m-am întors eu.

Debeljuh nu e rebel, nu s-a antrenat bine. A înțeles mesajul. A revenit și a jucat foarte bine. Acum sper să fie concentrat numai la fotbal. Asta e presiunea la CFR. Dacă pierzi un meci e dezastru. Peste tot e presiune, dar ca la CFR mai greu.

Nu e numai meritul meu că CFR e aici, a fost alt antrenor care a avut 6 victorii la rând. Mă bucur că în aceste 3 victorii la rând pe care le avem acum nu am primit gol. Ăsta e cel mai important.

Echipa arată mult mai bine fizic de o lună. Jucătorii au nevoie și psihic de o pauză. Cred că toată lumea e foarte obosită. Mă bucur că înainte de această pauză a venit această victorie foarte importantă„, a declarat Dan Petrescu după Dinamo – CFR Cluj 0-3.

Reclamă

CFR Cluj a încheiat turul de campionat pe primul loc, cu 39 de puncte. Este echipa cu cele mai puține goluri primite! În schimb, Dinamo are cea mai slabă defensivă și ocupă locul 15 în campionat. „Câinii” au numai 8 puncte, dar Dan Petrescu asigură că Mircea Rednic îi va salva de la retrogradare.

Eu cred că campionatul se va decide în play-off în ultima etapă sau penultima. E clar că acest play-off o omoară pe CFR, nu vrei să se mai joace cu jumătate de puncte. În decembrie avem 6 meciuri în campionat, vă dați seama… și vremea, și terenurile. Sper să nu avem accidentări și să mai revină cei care sunt accidentați pentru că avem nevoie de jucători.

Dinamo nu va retrograda. Cu Rednic antrenor nu va retrograda! Surpriza până acum a fost Voluntari, pentru mine ei sunt surpriza plăcută„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și