Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 3-0 | „Ne-au făcut viață grea”. Dan Petrescu, prima reacție după victoria la scor de neprezentare: „Dinamo nu va retrograda cu Mircea Rednic”. Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 21:11

Dinamo – CFR Cluj 3-0 | „Ne-au făcut viață grea. Dan Petrescu, prima reacție după victoria la scor de neprezentare: „Dinamo nu va retrograda cu Mircea Rednic. Ce a spus despre lupta la titlu

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

Dan Petrescu a ținut să laude jocul adversarei, chiar dacă jucătorii săi au obținut un succes categoric. Este sigur că aceasta nu este adevărata față a lui Dinamo și că rezultatele alb-roșiilor vor fi altele după pauza competițională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacție după Dinamo – CFR Cluj 3-0

Scorul e puțin aspru. Dinamo nu mai e cea de dinainte când avea mulți copii. Ne-au făcut viață grea. Scorul nu arată ce a fost pe teren. Pentru mine 2-0 e cel mai dificil scor din fotbal, noi am avut noroc. Sunt foarte mulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor. Cred că a fost cel mai bun meci în campionat de când m-am întors eu.

Debeljuh nu e rebel, nu s-a antrenat bine. A înțeles mesajul. A revenit și a jucat foarte bine. Acum sper să fie concentrat numai la fotbal. Asta e presiunea la CFR. Dacă pierzi un meci e dezastru. Peste tot e presiune, dar ca la CFR mai greu.

Nu e numai meritul meu că CFR e aici, a fost alt antrenor care a avut 6 victorii la rând. Mă bucur că în aceste 3 victorii la rând pe care le avem acum nu am primit gol. Ăsta e cel mai important.

Echipa arată mult mai bine fizic de o lună. Jucătorii au nevoie și psihic de o pauză. Cred că toată lumea e foarte obosită. Mă bucur că înainte de această pauză a venit această victorie foarte importantă„, a declarat Dan Petrescu după Dinamo – CFR Cluj 0-3.

Reclamă

CFR Cluj a încheiat turul de campionat pe primul loc, cu 39 de puncte. Este echipa cu cele mai puține goluri primite! În schimb, Dinamo are cea mai slabă defensivă și ocupă locul 15 în campionat. „Câinii” au numai 8 puncte, dar Dan Petrescu asigură că Mircea Rednic îi va salva de la retrogradare.

Eu cred că campionatul se va decide în play-off în ultima etapă sau penultima. E clar că acest play-off o omoară pe CFR, nu vrei să se mai joace cu jumătate de puncte. În decembrie avem 6 meciuri în campionat, vă dați seama… și vremea, și terenurile. Sper să nu avem accidentări și să mai revină cei care sunt accidentați pentru că avem nevoie de jucători.

Dinamo nu va retrograda. Cu Rednic antrenor nu va retrograda! Surpriza până acum a fost Voluntari, pentru mine ei sunt surpriza plăcută„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și