Închide meniul
Foto

Lionel Messi, un romantic incurabil. Cum și-a surprins soția, lângă Turnul Eiffel. Imagini spectaculoase postate de Antonela Roccuzzo

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 23:02

Reclamă
Lionel Messi, un romantic incurabil. Cum și-a surprins soția, lângă Turnul Eiffel. Imagini spectaculoase postate de Antonela Roccuzzo

Lionel Messi, cină romantică alături de Antonela Roccuzzo

Instagram Antonela Roccuzzo

Messi este un romantic incurabil. Cel puțin asta a lăsat de înțeles soția lui, Antonela Roccuzzo. Soția atacantului de 34 de ani a postat imagini cu o cină organizată de fostul căpitan de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, imagini spectaculoase alături de soția lui

Antonela a făcut publice două poze, dar și o filmare de senzație. Momentele emoționante au avut loc chiar lângă Turnul Eiffel. „Te iubesc atât de mult, dragostea mea!„, a fost mesajul pe care i l-a adresat lui Lionel Messi.

View this post on Instagram


A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Postarea Antonelei Roccuzzo a devenit imediat virală. A adunat aproape 1 milion și jumătate de aprecieri în numai o oră!

Reclamă

Messi nu va putea rămane prea mult timp în Paris. Urmează să se alăture lotului naționalei Argentinei înaintea unei „duble” uriașe din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. „Pumele” dau piept cu Uruguay și Brazilia. Conducătorii lui PSG l-au lăsat pe Messi să accepte convocarea, dar sunt nemulțumiți că acesta va fi din nou pe drumuri.

Nu suntem de acord să lăsăm un jucător la națională din moment ce nu este în cea mai bună condiție fizică. Se afla în proces de recuperare. Nu este logic să fie chemat. Astfel de situații trebuie să fie analizate de FIFA„, a răbufnit Leonardo, citat de marca.com.

Lionel Messi, șocat de ceea ce a găsit la Paris

Lionel Messi a semnat cu PSG, liber de contract, după 21 de ani petrecuți la Barcelona. Această schimbare nu a fost ușoară pentru familia starului argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a dezvăluit că a fost șocat în mod special de traficul din Paris. El și familia lui au locuit la început într-un hotel din centrul orașului, lucru care nu i-a încântat pe copiii fotbalistului.

„Primele zile au fost chiar dificile pentru că plecarea noastră a fost rapidă şi bruscă. Am petrecut o lună şi jumătate la hotel şi nu este simplu pentru copii, care începuseră deja şcoala în Spania.

În plus, noi locuiam în centru, iar circulaţia este infernală în Paris. Ne trebuia o oră pentru şcoală şi altă oră pentru a ajunge la antrenament. Copiii nu mai suportau hotelul. A fost dificil„, a spus Lionel Messi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și