Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Constantin Budescu trage un semnal de alarmă. „A fost penalty, dar nu avem VAR!”. Ce a spus despre „improvizația” lui Edi Iordănescu + mesaj pentru Mirel Rădoi

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2021, 0:01

Reclamă
FC Voluntari – FCSB 0-0 | Constantin Budescu trage un semnal de alarmă. „A fost penalty, dar nu avem VAR!. Ce a spus despre „improvizația lui Edi Iordănescu + mesaj pentru Mirel Rădoi

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Budi” este sigur că FCSB ar fi putut să câștige dacă ar fi primit penalty în prima repriză, după ce a fost blocat în careu de Cristian Costin. Arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue. Pe reluări s-a văzut că fotbalistul ilfovenilor a avut o intervenție neregulamentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, prima reacție după FC Voluntari – FCSB 0-0

Edi Iordănescu a improvizat și l-a titularizat pe Budescu pe postul de atacant central. În minutul 66 l-a înlocuit cu Claudiu Keșeru.

Asta este, nu avem ce să facem. Mergem din nou la antrenamente și sperăm să câștigăm următorul meci. A fost greu, după cum ați văzut. Cei de la Voluntari au avut și ocazii.

Sunt bine, mă simt ok. Nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul. Nu este important asta, important e să acumulăm puncte și să obținem victorii. A fost o perioadă delicată pentru toată lumea. Acum sunt foarte bine și sper să fie din ce în ce mai bine.

Din ce am înțeles, mi s-a spus că a fost penalty. Nu avem ce să facem, nu avem VAR. Probabil arbitrul a fost mascat. O să mă uit să văd dacă a fost, o să se discute. Acum e 0-0, nu mai avem ce face„, a declarat Constantin Budescu după FC Voluntari – FCSB 0-0.

Reclamă

„Magicianul” de la FCSB este sigur că CFR Cluj mai poate fi ajunsă din urmă. Roș-albaștrii au un as în mânecă.

Sunt cam multe puncte față de CFR, asta este. Avem noroc și cu acea înjumătățire după ce se ajunge în play-off„, a mai spus Budescu.

Constantin Budescu, mesaj de susținere pentru tricolori

Starul de la FCSB a avut un mesaj și pentru Mirel Rădoi. Își dorește ca selecționerul să ducă naționala României la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

S-au schimbat foarte multe la echipa națională, chiar te uiți de plăcere. Sper să câștige cele două meciuri și să ajungă la baraj. Nu știu dacă o să fiu eu acolo la baraj, nu e important unde o să fiu eu, important e unde va fi echipa națională„, a reacționat mijlocașul de 32 de ani.

A fost o etapă perfectă pentru CFR Cluj, care a învins-o la scor de neprezentare pe Dinamo. Ardelenii au opt puncte avans față de FCSB. Jucătorii lui Edi Iordănescu au rămas fără succes la Voluntari din 2016. Stadionul „Anghel Iordănescu” nu i-a purtat noroc antrenorului vicecampioanei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și