Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Constantin Budescu trage un semnal de alarmă. „A fost penalty, dar nu avem VAR!”. Ce a spus despre „improvizația” lui Edi Iordănescu + mesaj pentru Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2021, 0:01

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Constantin Budescu trage un semnal de alarmă. „A fost penalty, dar nu avem VAR!. Ce a spus despre „improvizația lui Edi Iordănescu + mesaj pentru Mirel Rădoi

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Budi” este sigur că FCSB ar fi putut să câștige dacă ar fi primit penalty în prima repriză, după ce a fost blocat în careu de Cristian Costin. Arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue. Pe reluări s-a văzut că fotbalistul ilfovenilor a avut o intervenție neregulamentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, prima reacție după FC Voluntari – FCSB 0-0

Edi Iordănescu a improvizat și l-a titularizat pe Budescu pe postul de atacant central. În minutul 66 l-a înlocuit cu Claudiu Keșeru.

Asta este, nu avem ce să facem. Mergem din nou la antrenamente și sperăm să câștigăm următorul meci. A fost greu, după cum ați văzut. Cei de la Voluntari au avut și ocazii.

Sunt bine, mă simt ok. Nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul. Nu este important asta, important e să acumulăm puncte și să obținem victorii. A fost o perioadă delicată pentru toată lumea. Acum sunt foarte bine și sper să fie din ce în ce mai bine.

Din ce am înțeles, mi s-a spus că a fost penalty. Nu avem ce să facem, nu avem VAR. Probabil arbitrul a fost mascat. O să mă uit să văd dacă a fost, o să se discute. Acum e 0-0, nu mai avem ce face„, a declarat Constantin Budescu după FC Voluntari – FCSB 0-0.

Reclamă

„Magicianul” de la FCSB este sigur că CFR Cluj mai poate fi ajunsă din urmă. Roș-albaștrii au un as în mânecă.

Sunt cam multe puncte față de CFR, asta este. Avem noroc și cu acea înjumătățire după ce se ajunge în play-off„, a mai spus Budescu.

Citește și:

Constantin Budescu, mesaj de susținere pentru tricolori

Starul de la FCSB a avut un mesaj și pentru Mirel Rădoi. Își dorește ca selecționerul să ducă naționala României la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

S-au schimbat foarte multe la echipa națională, chiar te uiți de plăcere. Sper să câștige cele două meciuri și să ajungă la baraj. Nu știu dacă o să fiu eu acolo la baraj, nu e important unde o să fiu eu, important e unde va fi echipa națională„, a reacționat mijlocașul de 32 de ani.

A fost o etapă perfectă pentru CFR Cluj, care a învins-o la scor de neprezentare pe Dinamo. Ardelenii au opt puncte avans față de FCSB. Jucătorii lui Edi Iordănescu au rămas fără succes la Voluntari din 2016. Stadionul „Anghel Iordănescu” nu i-a purtat noroc antrenorului vicecampioanei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și