Închide meniul

Milan – Inter 1-1 | Ciprian Tătărușanu a fost ”eroul serii”. Ce notă a primit după penalty-ul salvat spectaculos

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 10:16

Reclamă
Milan – Inter 1-1 | Ciprian Tătărușanu a fost ”eroul serii”. Ce notă a primit după penalty-ul salvat spectaculos

Ciprian Tătărușanu, vedetă în presa din Italia

Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu și, fostul său coleg, Calhanoglu, care l-a învins din penalty, au primit nota 7. ”Simte, crede și pleacă în acea direcție. Nu se aștepta să joace în derby. Intervenția de la penalty l-a transformat în eroul serii”, notează jurnaliștii italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty în Milan – Inter 1-1

În minutul 27 al derbylui Milan – Inter 1-1, Tătărușanu i-a făcut pe fanii rossonerilor să urle de fericire. A parat spectaculos penalty-ul executat de Lautaro Martinez. Intervenția lui nu este întâmplătoare.

„L-am studiat foarte bine pe Lautaro Martinez alături de ceilalți coechipieri. Ne-am pregătit și pentru Calhanoglu, dar și el mă știa pe mine (n.r. a început să zâmbească). Voi da totul pentru a continua la fel„, a declarat Ciprian Tătărușanu la microfonul DAZN, citat de milannews.it.

Portarul român a devenit titular la AC Milan după accidentarea suferită de francezul Mike Maignan, cel pentru care rossonerii i-au plătit lui Lille 14.3 milioane de euro.

„El știe foarte bine ce înseamnă, pentru un portar, să salvezi un penalty. Relația mea cu Maignan este una foarte bună. Am încercat să îl ajut când a venit, eu vorbesc în franceză și nu a fost ușor pentru el să schimbe țara și campionatul. A avut un start bun, este un goalkeeper extraordinar. Din păcate, s-a accidentat. Eu m-am antrenat pentru a fi pregătit să intru, a apărut oportunitatea și acum sunt fericit că joc la acest nivel„, a mai spus Tătărușanu.

Reclamă
Reclamă

Gazzetta dello Sport în laudă pe Tătărușanu

Gazzetta dello Sport a vorbit despre ascensiunea lui Ciprian Tătărușanu, cel care îi speria pe fani la meciurile amicale din vara trecută. Portarul de 35 de ani a ajuns însă om de bază, exact când echipa avea mai multă nevoie de el, după accidentarea titularului Mike Maignan.

”După intervenția în fața lui Lautaro, un fan din tribune a spus ”Maignan va trebui să transpire când va reveni”. A fost o glumă, evident, dar spune totul despre călătoria lui Ciprian Tătărușanu din ultimele trei săptămâni. Intervenția i-a permis lui Milan să rămână în vârful clasamentului și să țină adversarii la distanță.

Ciprian este pentru rossoneri un nou erou. Un nou jucător fundamental în echipă și pentru rezultate. El s-a văzut aruncat în luptă în meciul cu Verona, după ce parterenul său a ajuns pe masa de operație. Nu a clacat, pentru că are 35 de ani, peste 400 de meciuri și 10 ani de echipă națională în spate.

Reclamă

Fanii erau încă îngrijorați după meciurile amicale din vară. Dar parada de la penalty demonstrează că Milan e pe mâini bune. Și asta nu a fost prima oară când Tătărușanu a fost decisiv. A fost cu Torino, Roma și Porto”, au scris italienii.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și