Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru o mare vedetă! Divorţul anului se transformă în circ. Mesaj incredibil al fostului soţ

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 noiembrie 2021, 19:53

Lovitură teribilă pentru o mare vedetă! Divorţul anului se transformă în circ. Mesaj incredibil al fostului soţ

Mauro Icardi şi Wanda Nara vor divorţa

Instagram

Wanda Nara şi Mauro Icardi se află în plin scandal de divorţ. Cei doi s-ar putea separa datorită infidelităţii atacantului de la Paris St. Germain. În plin scandal, a intervenit şi fostul soţ al agentei FIFA. Este vorba despre Maxi Lopez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Mauro Icardi

Maxi Lopez li fosta sa soţie, Wanda Nara s-au împăcat. Maxi Lopez i-a întors gestul Wandei Nara, după ce mama copiilor săi a revenit la sentimente mai bune față de el și de actual sa iubită, Daniela. Wanda Nara le-a permis să petreacă mai mult timp alături de cei trei băieți. Cei doi s-au împăcat după mai multe conflicte. Tos scandalul pornise datorită relaţiei dintre Wanda şi Mauro Icardi.

„Nu pot descrie în cuvinte aceste săptămâni, după mulți ani să am posibilitatea să petrec atâta timp împreună cu fiii mei îmi umple viața de fericire. Mă bucur că putem din nou să îi ajutăm să crească, eu și Wanda. Cel mai mare cadou este o viață plină de pace, iubire și liniște. Mulțumesc, Daniela, pentru că ne ești alături, mereu cu susținerea ta necondiționată și cu zâmbetul pe buze”, a fosta nunţul lui Maxi Lopez, pe Instagram.

Scandal imens între Mauro Icardi şi Wanda Nara

Wanda și Maxi s-au certat mai mulți ani pe custodia copiilor și în legătură cu pensia alimentară. Totuşi, au ajuns la un acord acum câteva luni. „Maxi și-a plătit datoriile pe ultimii 7 ani și a asigurat că nu va mai opri plățile până când toți băieții nu vor fi majori. Au înțeles că au niște copii minunați și au refăcut relația”, a spus avocata Wandei.

În plin proces de divorț de Mauro Icardi, care a înselat-o pe Wanda Nara, atentul FIFA a postat o imagine cu fostul soț, Maxi Lopez, și cei trei băieți pe care îi au. Maxi Lopez se iubeşte acum cu modelul suedez Daniela Christiansson și a pus capăt conflictului cu fosta soție, care l-a părăsit în 2013 pentru actualul atacant argentinian al lui PSG.

Reclamă

Wanda Nara l-a iertat pe Mauro Icardi după ce o înşelase, dar apoi a anunțat că divorțează de atacantul lui PSG. Agenta a găsit dovezi că soțul său a mințit-o.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și