Închide meniul

Le ce oră se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, la Linz. Organizatorii au anunțat programul zilei de marți

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 21:27

Reclamă
Le ce oră se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, la Linz. Organizatorii au anunțat programul zilei de marți

Simona Halep, în turul al treilea la Linz

Profimediaimages

Halep va juca împotriva sportivei din Belarus Aliaksandra Sasnovich (85 WTA), în al treilea meci de pe terenul central, nu înainte de ora 17.00, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turul 2 la Linz

Halep şi Sasnovich s-au întâlnit de curând, la turneul de la Indian Wells, în turul al treilea, când sportiva din Belarus s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4. În 2019, Simona Halep a învins-o pe Sasnovich, cu 6-4, 7-5, în turul I al turneului de la Wimbledon.

Imediat după confruntarea Halep – Sasnovich este programat meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 WTA şi cap de serie 1) – Xinyu Wang (China, 106 WTA), tot din turul doi.

Pe terenul 1, în al doilea meci va evolua Jaqueline Cristian, numărul 100 mondial, în compania Rebeccăi Peterson (Suedia, 84 WTA), de asemenea în runda secundă. Primul meci, Alison Van Uytvanck (Belgia) Lesia Ţurenko (Ucraina), este programat la ora 12.30.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep, lecție de modestie la Linz

Simona Halep este prezentă la Linz pentru ultimul turneu WTA la care va participa în 2021. „Simo” a mers la competiție cu trenul și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Reclamă

Simona Halep a mers cu avionul pâna la Viena, după care a luat trenul până la Linz. Românca a fost așteptată pe peron cu flori și urale.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și