Închide meniul

Le ce oră se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, la Linz. Organizatorii au anunțat programul zilei de marți

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 21:27

Reclamă
Le ce oră se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, la Linz. Organizatorii au anunțat programul zilei de marți

Simona Halep, în turul al treilea la Linz

Profimediaimages

Halep va juca împotriva sportivei din Belarus Aliaksandra Sasnovich (85 WTA), în al treilea meci de pe terenul central, nu înainte de ora 17.00, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turul 2 la Linz

Halep şi Sasnovich s-au întâlnit de curând, la turneul de la Indian Wells, în turul al treilea, când sportiva din Belarus s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4. În 2019, Simona Halep a învins-o pe Sasnovich, cu 6-4, 7-5, în turul I al turneului de la Wimbledon.

Imediat după confruntarea Halep – Sasnovich este programat meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 WTA şi cap de serie 1) – Xinyu Wang (China, 106 WTA), tot din turul doi.

Pe terenul 1, în al doilea meci va evolua Jaqueline Cristian, numărul 100 mondial, în compania Rebeccăi Peterson (Suedia, 84 WTA), de asemenea în runda secundă. Primul meci, Alison Van Uytvanck (Belgia) Lesia Ţurenko (Ucraina), este programat la ora 12.30.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep, lecție de modestie la Linz

Simona Halep este prezentă la Linz pentru ultimul turneu WTA la care va participa în 2021. „Simo” a mers la competiție cu trenul și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Reclamă

Simona Halep a mers cu avionul pâna la Viena, după care a luat trenul până la Linz. Românca a fost așteptată pe peron cu flori și urale.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și