Închide meniul

Lionel Messi, așteptat să revină la Barcelona după numirea lui Xavi! Anunțul pe care fanii îl așteptau. „Clubul trebuie să se gândească deja la asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 15:13

Reclamă
Lionel Messi, așteptat să revină la Barcelona după numirea lui Xavi! Anunțul pe care fanii îl așteptau. „Clubul trebuie să se gândească deja la asta!

Xavi Hernandez ar putea lucra din nou alături de Lionel Messi

Profimediaimages

Xavi a dat deja afară doi oameni cheie din stafful grupării blaugrana și nu se oprește aici. Victor Font, cel care s-a luptat cu Joan Laporta pentru funcția de președinte al Barcelonei, este convins că vor fi modificări pe toate planurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi ar putea să-l convingă pe Lionel Messi să revină la Barcelona

Cu Xavi pe bancă vom vedea schimbări încă de la primul meci. Am avut discuții despre fotbal cu el și a fost o încântare să-l ascult. Asta mi s-a mai întâmplat numai cu Guardiola. Va fi un fotbal mult mai ușor de recunoscut, cu presiune puternică și o recuperare rapidă a mingii. Nu vor fi miracole, dar vom vedea imediat un fotbal cu care catalanii se identifică.

Este păcat că s-au pierdut aceste luni, dar trebuie să fim fericiți că Xavi a ajuns, în cele din urmă, la conducerea acestui proiect. Știe cum să lucreze și are idei clare!„, a declarat Victor Font, citat de marca.com.

Fanii au motive să spere acum și că Lionel Messi va reveni pe Camp Nou. Fostul candidat la președinția Barcelonei a făcut un anunț care a reaprins imaginația suporterilor.

Lionel merita să plece pe ușa din față! Clubul ar trebui să se gândească deja la modul în care Messi pe poate întoarce la Barcelona în 2023!„, a precizat Victor Font.

Reclamă

Lionel Messi are probleme de adaptare la PSG. Nu a reușit să înscrie niciun gol și nici nu a oferit vreun assist în această ediție din Ligue 1. Ajuns liber de contract la Paris, starul argentinian ia în calcul să revină la echipa în tricoul căreia a scris istorie.

Lionel Messi: ”Vreau să revin la club, pentru că iubesc Barcelona”

Lionel Messi este încă rănit după despărțirea de Barcelona, dar face un anunț pe care toți fanii catalanilor voiau să îl audă. Starul din argentina, ajuns la PSG, susține că vrea să revină la clubul alături de care a câștigat 35 de trofee, în 17 ani.

Da, întotdeauna am zis că vreau să mă întorc să ajut acest club, în orice formă aș putea. Vreau să fiu util și să ajut clubul să meargă bine. Aș vrea să fiu un secretar tehnic, dar nu știu dacă asta se va întâmpla la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să revin la club și să aduc contribuția mea, pentru că iubesc Barcelona și vreau ca totul să meargă bine acolo, vreau să crească clubul și să continue să fie printre cele mai bune din lume”, a spus Messi, la începutul lunii, citat de Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și