Închide meniul

Lionel Messi a făcut anunțul așteptat de toți fanii Barcelonei. ”Vreau să revin la club, pentru că iubesc Barcelona”

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:30

Reclamă
Lionel Messi a făcut anunțul așteptat de toți fanii Barcelonei. ”Vreau să revin la club, pentru că iubesc Barcelona”

Lionel Messi a făcut anunțul așteptat de toți fanii Barcelonei

Profimediaimages

”Da, întotdeauna am zis că vreau să mă întorc să ajut acest club, în orice formă aș putea. Vreau să fiu util și să ajut clubul să meargă bine. Aș vrea să fiu un secretar tehnic, dar nu știu dacă asta se va întâmpla la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi: Vreau să revin la club, pentru că iubesc Barcelona

Vreau să revin la club și să aduc contribuția mea, pentru că iubesc Barcelona și vreau ca totul să meargă bine acolo, vreau să crească clubul și să continue să fie printre cele mai bune din lume”, a spus Messi, citat de Sport.

Pe lângă cele 6 Baloane de Aur, Lionel Messi și-a trecut în cont alături de Barcelona 10 titluri în La Liga, 4 Ligi ale Campionilor, 7 Cupe ale Spaniei, 8 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Cifre slabe ale lui Lionel Messi la PSG

Până la revenirea la Barcelona, Messi trebuie să se acomodeze la PSG, acolo unde are cifre dezastruoase în Ligue 1. Dacă toți fanii lui PSG așteptau spectacolul garantat de starul argentinian, reușitele au întârziat să apară, cel puțin în competiția internă.

Astfel, există și un capitol la care Messi este cel mai slab jucător din prima ligă franceză. El a trimis cele mai multe șuturi spre poartă, fără să înscrie. Lionel a șutat de 15 ori, doar patru execuții fiind cadrate.

Reclamă

Faptul că nu s-a acomodat încă în tridentul ofensiv al parizienilor, unde joacă alături de Mbappe și Neymar, i-a adus o nouă contraperformanță. Este prima oară în cariera sud-americanului când acesta nu înscrie sau nu oferă o pasă decisivă, în campionat, până în luna noiembrie.

Motivul pentru care Lionel Messi a fost schimbat la pauză în PSG – Lille 2-1

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a reacționat după ce Lionel Messi a fost schimbat la pauză în meciul cu Lille, scor 2-1, în etapa a 12-a din Ligue 1.

„Ca măsură de precauție. A fost o decizie luată de comun acord cu staff-ul medical. Sperăm că va fi disponibil pentru meciul lui Lepizig”, a spus Mauricio Pochettino, potrivit L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și