Închide meniul

Lionel Messi, așteptat să revină la Barcelona după numirea lui Xavi! Anunțul pe care fanii îl așteptau. „Clubul trebuie să se gândească deja la asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 15:13

Lionel Messi, așteptat să revină la Barcelona după numirea lui Xavi! Anunțul pe care fanii îl așteptau. „Clubul trebuie să se gândească deja la asta!

Xavi Hernandez ar putea lucra din nou alături de Lionel Messi

Profimediaimages

Xavi a dat deja afară doi oameni cheie din stafful grupării blaugrana și nu se oprește aici. Victor Font, cel care s-a luptat cu Joan Laporta pentru funcția de președinte al Barcelonei, este convins că vor fi modificări pe toate planurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi ar putea să-l convingă pe Lionel Messi să revină la Barcelona

Cu Xavi pe bancă vom vedea schimbări încă de la primul meci. Am avut discuții despre fotbal cu el și a fost o încântare să-l ascult. Asta mi s-a mai întâmplat numai cu Guardiola. Va fi un fotbal mult mai ușor de recunoscut, cu presiune puternică și o recuperare rapidă a mingii. Nu vor fi miracole, dar vom vedea imediat un fotbal cu care catalanii se identifică.

Este păcat că s-au pierdut aceste luni, dar trebuie să fim fericiți că Xavi a ajuns, în cele din urmă, la conducerea acestui proiect. Știe cum să lucreze și are idei clare!„, a declarat Victor Font, citat de marca.com.

Fanii au motive să spere acum și că Lionel Messi va reveni pe Camp Nou. Fostul candidat la președinția Barcelonei a făcut un anunț care a reaprins imaginația suporterilor.

Citește și:

Lionel merita să plece pe ușa din față! Clubul ar trebui să se gândească deja la modul în care Messi pe poate întoarce la Barcelona în 2023!„, a precizat Victor Font.

Reclamă

Lionel Messi are probleme de adaptare la PSG. Nu a reușit să înscrie niciun gol și nici nu a oferit vreun assist în această ediție din Ligue 1. Ajuns liber de contract la Paris, starul argentinian ia în calcul să revină la echipa în tricoul căreia a scris istorie.

Lionel Messi: ”Vreau să revin la club, pentru că iubesc Barcelona”

Lionel Messi este încă rănit după despărțirea de Barcelona, dar face un anunț pe care toți fanii catalanilor voiau să îl audă. Starul din argentina, ajuns la PSG, susține că vrea să revină la clubul alături de care a câștigat 35 de trofee, în 17 ani.

Da, întotdeauna am zis că vreau să mă întorc să ajut acest club, în orice formă aș putea. Vreau să fiu util și să ajut clubul să meargă bine. Aș vrea să fiu un secretar tehnic, dar nu știu dacă asta se va întâmpla la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să revin la club și să aduc contribuția mea, pentru că iubesc Barcelona și vreau ca totul să meargă bine acolo, vreau să crească clubul și să continue să fie printre cele mai bune din lume”, a spus Messi, la începutul lunii, citat de Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și